Börjar bra

Såja då har jag tagit två panodiler och sitterpå båten påväg till dk igen och det gungar som fan och spyan står mig upp i halsen!
Ska träffa min kollega Kristina och hennes två kompisar så ska vi ut och göra stan osäker :D träffar den underbara personen så sällan så det gäller att passa på när hon väl är i Helsingör.


Fredaaaag

Istället för att åka hem och sova igår och tycka synd om mig själv för att jag är sjuk så valde jag att supa bort det istället! Drack rosa pantern, flytande äppelkaka, flytande polkagrisar och massa annat gott runt om i stan.

Sitter här och väntar på att tiden ska gå, ska röra mig till jobb om 15 min sen hem och äta kräftor, räkor och sånt gott och sen på kvällen har jag lovat att gå ut med min kollega. Så blir en hård helg, tur man är ledig söndag och måndag ;)


Dööö

Vaknade upp idag och har åkt på en förkylning med feber.... men det är bara att bita ihop och ta ett par panodiler och gå till jobb ändå!

Sitter i soffan och kollar lite på tv och slappar i 2 min innan jag ska gå. Ska köpa en god latte på espresso house så jag piggnar till och förhoppningsvis hjälper det lite till halsen..


Ledig!!

Har jobbat och slitit nu måndag, tisdag och onsdag. Igår efter jobb så blev det massa malibu juice och god mat med fint sällskap och det blev även en övernattning i fina Helsingör!

Idag har jag varit ledig vilket har varit helt underbart. Kom hem från Helsingör vid 10 i förmiddags, bäddade direkt mer mig i sängen och började titta på Pretty Little Liars igen. Hela dagen har jag sovit och tittar på PLL. Släpade mig upp vid 17 för att städa på mitt rum, nu har jag precis duschat, målat naglarna och är igång med sista tvätten och sen ska jag göra mig lite nudlar och placera mitt ass i sängen igen!

Ha en fortsatt bra torsdag. Imorgon är det freeeeeedag och LÖNING!! :D


Bra helg!

Idag va jag så jävla trött när jag vaknade men antagligen för att jag har sovit för mycket inatt. Vilken helg detta har varit, en riktig grym helg där jag har hunnit med 18 års fest i Köpenhamn, utgång i Helsingör och HIF igår.
Nu laddar jag upp till en ny arbetsvecka!

Har på mig min nya långa mysiga tröja idag, lär väl svettas ihjäl på jobb då vi har värmebölja där...


Öl

Dricker öl och glor på HIF


!

Nu är jag påväg till Köpenhamn!


Hemgång!

Klockan är nu strax efter halv 11 och jag sitter på båten hem efter en mycket rolig fredagskväll och natt!
Nu ska jag hem och duscha, käka, göra ve mig och sen 14.30 så bär det av till Köpenhamn till min kusin som blir 18 år!

Denna vackra bilden är tagen imorse vid 8 :D

Blev lite jägermeister igår också, HATAR det men är jag bara tillräckligt full så går det ner och rakt upp i aphuvudet!


Ultra light weight jacket

Idag bär jag min nya orangea jacka och det känns bra :D
Sitter för övrigt på båten nu och är på väg till jobb, bara idag och imorgon kvar och sen är det helg för min del!!


Infinity

Efter jobb igår så blev det en runda till Malmö på festivalen, mycket trevligt! Kom först i säng vid halv 1 så jag är litta trött nu :P
Sitter och njuter i 5 min innan jag ska bege mig till jobb!!

Kolla mina två nya armband, snygga va? :D


Away to work

Det känns lite märkligt att alla ska iväg till skolan idag, knutpunkten var proppad med massa ungdomar som skulle iväg till skolan. Så skönt att det inte är jag, har inte riktigt förstått det än att jag ska aldrig mer tillbaka till skolan!

Sitter iallafall på båten nu påväg till jobb och dricker en kaffe. Blir en härlig dag med massa sol och skratt med världens bästa kollegor. Jag är så lycklig att jag har ett så bra jobb, andra folk som jobbar på t.ex. Maxi osv och så har jag lyckan att få göra det jag tycker om och jobba i staden jag trivs bäst i. Lyckan flödar idag :D


Förälskad..

Btw dessa snyggingarna beställde jag hem, så om 3-5 arbetsdagar är dessa mina!!!!
1395 kr, sved litta i plånboken.......


Puss

YOOO
Åkte in till jobb idag som vanligt, chefen frågar "Vad gör du här?" Neeej då visade det sig att jag hade ledigt idag egentligen!! Men passade på att klippa mig, blev ca 5 cm på mitt hår och sen chillade jag bara runder!

Nu ligger jag och tittar på New Girl och ska snart lägga mig. Nattiiii


Back from the death

Nanana ohhh va min uppdatering är på TOPP! Men det blir så, går upp tidigt, jobb, hemma sent, sover. På morgonen är jag för trött för att blogga och på kvällarna är jag också för trött för att blogga....
Mina senaste par dagar har varit väldigt händelserika och har så många bilder att lägga upp men det får bli en annan dag!

Ligger just nu och ser på min favoritfilm, American History X!!


Tröttis

Usch idag är jag trött! Efter jobb igår så drog jag och Olivia iväg och grillade med några kompisar, åt god mat och drack gott så jag var först i säng vid halv 1... MEN det är självförhållet så nu har jag precis öppnat en red bull på väg till Dk, för det behövs :P


Work hard

Idag är jag tidigt på den, sitter redan på båten påväg till jobb och klockan är 8.10 :P Har lite grejer att ordna på jobb innan vi öppnar och sen ska jag även äta god frukost med min kollega!
Om man jämför med igår när det var kvavt som in i helvetet och svetten bara rann ner från ryggen så är det lite kyligt idag.


booom

Okej här kommer en massa bilder som jag har haft på min mobil som jag inte har haft tid till att lägga ut!
 
 
Detta är alltså förra lördagen på festivalen, sista bilden är någon jävla fyllebild inne på cardan! :p 
 
 
 Jag var hemma hos Rambo för att hämta vin. Är hans hem inte vackert? 
 
 
 Påväg till Dk hem till mormor med Sandra, förra måndagen ❤
 
 
Drack världens godaste fläderdryck på ett café i Søborg som hetter Grannys House
 
 
 Sandra fick ett smakprov på akupunktur! 
 
 
 Åt god lunch med mormor och Sandra i Helsinge på Vivaldi
 
 
Sandra övar på Henrik inne på babysam i Hillerød
 
 
 
Åt sommarens första mjukglass i Helsinge
 
 
 En av mormor och morfars hundar
 
 
 
Har blivit lite shopping de senaste dagarna också! 
 
 
Åt på vivaldi i Helsingör med Oliven ❤
 
 
 
Tropical Beach med Olivia i lördagskväll!
 
 
 Blev "några" öl i lördags! 
 
 
Bakken igår med Olivia och några från Helsingör som jag jobbar bredvid
 
 
Min lilla systerson/systerdotter ❤❤❤❤
Kommer bli världens bästa moster, i promise ❤
 
 
 
 
 


 
 

Ledig

Idag är min lediga dag på veckan och den spenderas i sängen, vaknade vid tio och sedan dess har jag bara vilat hela tiden, ätit nachos, chockadpudding och delat en coke med mig själv :D


Bakken!

Såja nu sitter jag och äter frukost och ska snart in till jobb..... Att jobba en söndag, går INTE... Men det är bara 4 timmar, 11-15 och efter så blir det bakken för hela slanten :D första gången för min del i år! Imorgon ska jag lägga upp bildbomb med bilder från de senaste dagarna