Tagga!!!

Nu är jag redo för nyår :D


Lovely weekend

Oh jag är så lycklig. Hade en riktig härlig kväll igår efter jobb, det va lyx, mys och skratt :D va hemma ca 04.30 imorse och sen sov jag till 8.30 för sen skulle jag ordna lite saker, är as trött nu, ligger och kollar på american history x på tv, en av världens bästa filmer!

Nyår imorn, inte alls taggad faktiskt men det kommer väl.


Jobb nu!

Hade en mycket bra fredag faktiskt, så otroligt mycket vi hade att göra på jobb, hade knappt tid till vår lunch och ändå var vi 5 som jobbade igår!
Sen drog jag upp till Bonny och satt där och snackade lite innan jag, Ronnie och Challe åkte hem vid nio, så skönt att komma hem tidigt en fredag!

Idag kör jag på ett arbetspass till och sen är det ledighet, älskar dock att befinna mig där! Kör btw på lite kontorsstil idag med min nya blazer :D dock sitter den så jävla tight i armarna så den kommer väl åka av under dagen!


TGIF

Godmorgon!

Då var det fredag igen och jag sitter här och väntar på att klockan ska bli 07.10 för då ska jag bege mig till jobb, ska äta frukost med min kollega Nikoline och sen öppnar vi redan klockan 9.00 idag och har öppet till 18.00 så det blir en lång dag! 
Jag måste vara en bra kollega, Nikoline skrev igår och frågade om jag skulle ha någon god mat med för hon hade ingenting hemma och snäll som jag är så lagade jag extra mycket av min goda kycklingwook :D 
Efter jobb idag så ska jag upp till min kära vän Bonny och hälsa på, längesen jag var där uppe nu, men inget festande idag, ska ta det lugnt nu de närmsta dagarna med tanke på att det är nyår på måndag, så det gället att spara sig ;) 
Nej om man ska ta och fixa till det sista och sen bege sig till jobb! 

On my way home

Sitter på båten hem nu, riktigt stressig dag på jobb och har så ont i mina fötter för att vi har sprungit runder hela tiden :(
Ska gå till Konsum nu när jag är i Sverige, ska köpa kycklingfilé för jag ska göra kycklingwok (hemmagjord) med massa goda grönsaker till kvällsmat och jobb imorgon :) sen ska jag bara lägga mig och dö lite smått i sängen och titta på once upon a time!


Jobbet next

Äntligen är julen slut, man hissar upp sig i 1 månad över att det snart är jul och sen varar den tre dagar..
Jag ska iallafall iväg på jobb alldeles strax, så skönt att gå tillbaka till vardagen och jobbet :D
Vi får nog mycket att göra idag för vi börjar också rean idag och alla ska byta julklappar osv!


Julmat

Nu blir det att äta rester från julbordet igår! :D mums


Lite nytt i garderoben

Precis kommit hem från Lager 157, fick med mig lite kläder hem :D 
 
Helt kär i min nya blazer! 
 
Lika dan tröja från Mon Row som jag fick av Sandra igår bara i orange
 
Provade detta linnet under blazern, svarta byxor och svarta stövlar. Föll direkt!! 
 
Köpte även helt vanliga basic linnen! 

Just nu:

Sitter i bilen påväg ut till Lager 157 och hälsa på Sandra :D


Juldagen

Börjar juldagsmorgonen med en chocolate mocha från starbucks och goda bullar!


Julafton <3

De andra sitter just nu och spelar något kortspel som jag fattade NADA av så tänkte passa på att blogga sålänge! 
Har nästan precis öppnat julklappar, har lärt mig att allt handlar inte om presenter på julen så jag blev glad för det jag fick av min fina familj. Ätit gott, druckit gott, kämpat om mandelgåvan, skrattat, öppnat julklappar och spelat paketleken. Det är min sammanfattning av kvällen hittills, är dock as trött och sen vädret är ju inte det bästa... :( 
Nej nu hade jag tänkt gå in och vara lite social igen :p 
 

Julafton

Har absolut INGEN julkänsla i kroppen, inte haft det dom senaste åren. För min del känns detta som en helt jävla vanlig dag idag!
Har precis gjort ve mig, väntar på att Sandra och Christian ska komma hit sen ska vi käka osv osv, ska bli så gott med all julmat :D


Mysteriet på greveholm

Ligger och kollar på sista avsnittet av julkalendern :D


Äntligen hemma!

Precis kommit hem från jobb, helt slut i mina ben :( Vill egentligen bara lägga mig i min säng och sova men nej måste städa mitt rum och sen kommer Sandra hit på middag :) jul imorgon och har ingen julkänsla i kroppen!


Kaozad kväll

Gårkvällen va galen! Jag blev så packad på förfesten, riktigt jävla full (drack nästan en 70 cl flaska vodka själv) sen när vi gick ut och skulle ta taxi så slog det till rejält. Jag försvann helt och började spy osv så vi drog inte ut, eftersom jag va så borta gick vi hem vid 3 tiden på natten och Marlene och Moa kollade film medans jag däckade totalt!
Imorse när jag vaknade så mådde jag så FRUKTANSVÄRT dåligt, har inte kunnat äta eller dricka utan att det har kommit upp lika snabbt igen


Outfit

Detta har jag på mig idag, hade helt glömt bort mina snygga gröna byxor :D
Ska dock byta om sen ikväll!


Fredag!!

Planer för idag: Väla,Systembolaget, handla med päronen, Helsingör, sova och sen festa hela natten lång :D
Moa, Ronja och Marlene kommer nämligen hem till mig vid 18 tiden!


Natthumor

Hahahaha tror jag fkn dör!


Jullov!!!

ÄTNLIGEN JULLOV!!! Som jag har längtat :D Nu tåget hem, sen bär det av till Helsingör!


Taggar!!

Avslutning idag i skolan då ja, fyfan jag är så taggad inför lov!!! :D
Vid varje avslutning så har vårt arbetslag en tävling, ett stort jepordy, så är det 1or, 2or och 3or som tävlar. Detta är alltid lika kul för alla blir så jävla galna, så det ska vi köra i skolan idag sen ska vi lyssna på tal från rektor, stipendie utdelning, lärarna uppträder med en "fin" sång, sen så ska vi käka julbord och sen slutar vi!!! Ingen skola på 2,5 månader :D


Skola nu igen

Sista riktiga dagen i skolan idag och sen ska man inte tillbaka till skolan på 2,5 månader (förutom imorgon när det är avslutning) och det är för att efteråt har vi praktik i 6 veckor och sen sportslov sen går man några veckor och sen är det STUDENT!!

Om jag minns rätt så slutar vi 11.30 idag och det hade varit så nice! Oh snart är det jul och jag har mycket planerat de här nästkommande dagarna, men det berättar jag mer om när det kommer..


Bak med moder

God afton!
 
Har haft en mycket chill dag i skolan, vi satte upp upp en cementvägg på förmiddagen som tog ca 10 min sen satt jag och Moa bara och glodde framför vars en dator hela förmiddagen och sen på eftermiddagen så hade vi bara betygsnack på etologin och sen slutade vi :D YaAAAY har IG i den kursen......
Har precis bakat danska kransekager med mamma, blev as gott :D 
 

Mys helg

Har haft en jätte bra helg faktiskt. Fest med Bonny i fredags där det tyvärr bara blev 2 timmars sömn på natten och sen jobb igen på lördagen..

Idag har jag jobbat och sen träffade jag Nettan vi fem, vi va nere på haket och åt god mat :D nu sitter vi hemma hos henne och degar, ska snart röra mig hemåt!


Skål!

Detta kommer bli en bra fredag kväll, förtjänar att dricka lite nu efter 1 månads uppehåll :D


Mums

Avnjuter en god Tuborg Julebryg uppe hos Bonny


YES

Då har jag truck kort nu också :D


TGIF

Då var det fredag igen och det är så jävla gött!
Truck nu fram tills kl 11 sen slutar vi förhoppningsvis, har uppkörning idag på de två sista truckarna som vi inte hann förra veckan så man är ju lite nervös för det är en as svår truck som jag aldrig kommer att klara att köra slalom med..... :(
Efter skolan så blir det Danmark, ska träffa "C" och sen får vi se vad kvällen bjuder på :D


Godnatt

Då ligger man här igen och ska sova.. Vilka rutiner, dagarna ser ut exakt lika dant, varje dag! Gå upp, skola, hem, sova. Har panik nu, har varit hemma nu efter skolan i två dagar och inte gjort ett skit!!! Men på fredag smäller det, då blir det Danmark för hela slanten :D inte varit där sedan i måndags och det märks att man är saknad, får sms från höger och vänster när jag kommer igen! Nu vill jag hoppas på att John Blund eller Ole Lukøje som han heter på Danska, ska komma och strö lite pulver över mig så jag somnar :)


Outfit idag

Svarta byxor - Lager 157
Linne med dödskalle - Lager 157
Kofta - Jobb, Gine
Bälte - Jobb, Gine


Fake or real?

Då va det onsdag snart, tiden går snabbt och snart är det helg igen :D
Idag så förväntas ett Engelska grammatik prov -.- kommer gå åt skogen!

Btw nu har jag officiellt bestämt vad som händer på nyår, och jag längtar :D återkommer mer om det senare. Om det är någon som är sugen och följa med på en hejdundrandes fest så hör av er!!

Nej nu ska jag slänga i mig en macka sen bär det av till skolan igen och säkerligen en massa förseningar idag :(


Sammanfattning av helgen och annat skräp

Blogg appen har inte fungerat så har inte kunnat blogga, men min sammanfattning av min helg är ganska enkel. Jobb, jobb, jobb och mys med fina vänner i dk!
Igår så va det skolan ett litet tag sen drog jag över till Dk och träffade "C" ;) och även passade en polares son på 3 år och även hans minsting på 3 månader, ohh jag älskar barn!!! Jag va så omtyckt av pojkarna och jag va så bra med dom så jag blev helt enkelt med bjuden till Thailand (GRATIS!!!) i 3 månader som "personal nanny" men det kommer aldrig att gå med tanke på skolan :(

Idag kommer bli hemskt, ska göra ett prov jag inte kan och sen ska jag på möte med min danskalärare, rektorn och min mentor! The war is on bitch. Tröstar mig med att det snart är fredag igen och snart jullov...

Nej nu ska jag dra! Skönt att blogg appen fungerar igen också :D



TGIF

Haha ja igår så la jag mig i sängen 18.45, kollade julkalendern och sen somnade jag... Sinnessjukt att jag sov från strax efter 19 till nu 6 på morgonen!

Idag har jag truck hela dagen, vilket suger! Har även slutprovet på truck idag, oh vill så gärna klara det för jag vill ha truckkort!!!

Efter skolan ska jag in till Helsingör, kanske fest idag... Inte riktigt bestämt mig, får se hur jag känner sen ;) Sen ska jag träffa "C" i Dk också :D


Godnatt

Nu ligger jag nedbäddad i sängen. Förstår inte vad det är med mig, är trött konstant och har haft huvudverk nu 3 dagar i rad och det SUGER. Död åt mitt liv om den inte försvinner nu när helgen kommer...
Blir iaf att se julkalendern nu och sen någon film!


Tungpiercing

Såhär ser min piercing ut just nu :P Kan inte avgöra om det är ganska snyggt eller bara ser förjävligt ut!


2 dagar kvar i skolan

Då va det torsdag igen, snart helg :D
Skedde en incident igår när jag skulle äta en macka i skolan, råkade bita i min piercing så dom två små kulorna trillade av (Dock va dom bara på limmade så dålig kvalité också!) så 250 kr helt utslängda pengar! Lägger upp en bild på hur min piercing ser ut nu....

Nu måste jag äta färdigt och sen ska jag sticka till el school!


Nu slipper jag frysa om fötterna

Köpte btw äntligen nya skor, love them!!


Ny piercing

Äntligen ny piercing! Dock är den inte alls bekväm för dom två ytterkulorna skaver :( får se om jag kan stå ut med det, för annars är den jävligt ball :D


Skolan nu!

Idag är jag pigg och glad förutom att jag ska ut i den extrema kylan nu :(
Har natuonella prov i danskan idag, skriftligt och muntligt! Bör ju inte vara de största problemet :P


Dregglar....

Dör lite här.... Mums!

Ligger nerbäddad nu i sängen och kollar film, love actually! En av mina favorit julfilmer. Ska poppa lite popcorn nu och dricka varm chocklad.


Skola nu :(

Fifan va jag är trött, men inget sovande här inte. Nu blir det skolan 5 dagar och sen jobba en hel helg igen! Nästa gång jag har en ledig dag är julafton!

Förresten igår så va det as mysigt, dukade och tände ljus till Nikoline kom och sen hade vi en riktigt rolig dag, efter åt så mötte vi upp vår andra kollega Nanna och gick lite på julmarknaden men så fkn mycket folk!!!! Så vi vände och så gick vi upp till Bonny och drack glögg!


Påväg till jobb

Sitter just nu på båten påväg över till jobb, ska duka fint och tända ljus osv tills Nikoline kommer och sen ska vi riktigt julmysa innan vi öppnar kl 11!

Måste säga att det va mycket kallt att gå i djup snö med converse imorse... Brrr, måste köpa vinterskor!


Stökigt rum...

Är helt slut, haft ap mycket att göra idag på jobb och sen lite intriger som tog på krafterna. Nu halv ligger jag i sängen och ska snart masa mig upp för att städa mitt rum, knappt varit hemma nu i veckan så har bara kastat av mig kläderna och slängt på golvet så det är katastrooooooof! Ni ska vara glada för att ni inte ser hur det ser ut runt hörnet på bilden, där ligger en STOR bunke......

Ikväll blir det mys hemma hos mig med Oliven, se film och äta onyttigheter!

Imorgon står den på jobb igen, julmys med min kollega Nikoline, ska dit 1 h innan öppning för att äta prinskorvar, köttbullar, dricka glögg och äta lussebullar och sen bjuder vi på pepparkakor i butiken med massa julmusik och två snygga brudar i tomteluva!


Juligt

Så mysigt det va att gå ner till knutan idag. Det snöade, inte en människa ute och jag hade riktigt packat in mig i stor halsduk med mössa och vantar :D
Nu väntar en underbar dag på jobb och sen får jag se vad som händer, ska nog inte festa idag då jag ska jobba imorgon!


Minusgrader........... :(

Igår va det SVIN KALLT men plusgrader, idag får vi minusgrader hela dagen.. Fyfan va kallt det kommer vara ute! Tur att man står inne i en varm (för varm ibland) butik ;)