Cashen trillade in idag! $$$

Fan va gött, fått min lön idag och studiebidrag så jag är glad idag :D Det firar jag med att köpa en lussebulle på pressbyrån som jag hade tänkt käka på tåget.
Ska ha truck idag hela dagen, så jävla drygt börjar det bli nu, men som tur är slutar vi 13.30 och sen blir det Helsingör!


Just nu:

Myser med ALLANN!!


Tandis

Sitter just nu hos tandläkaren och väntar på att det ska bli min tur! Ska laga ett hål idag, FYFAN. Väldigt längesen jag gjorde det men nu är det dags igen, minns inte ens om det gör ont eller om det inte är så farligt.....


Horoskop

Ohja, det stämmer mycket väl detta!

baggy byxor, hood-tröja, inget smink, toffs på huvudet, fettigt hår och hårband - det är första tecknet på att jag är trött idag.....


Godnatt

Mycket trevlig dag måste jag säga. Skolan först där jag satt och pratade med min mentor om ALLT i över 1 h sen hämtade pappa mig i hbg, vi ordnade lite ärende på Apoteket sen drog vi och käkade gott!
Hade planerat att städa/tvätta när jag kom hem men icke sa nicke, blev äventyr i Malmö istället! Får bli städning imorgon istället...

Nu ligger jag i sängen, as pigg och måste sova nu!!! Upp igen om 6,5 h, woop woop


Star

Hade en mycket trevlig kväll, vi åt först en god Boston Celtic burgare på Olearys till detta en smirnoff ice, sen drog vi till telegrafen och sen vidare till mogwai, va hemma vid halv 10 så det va skönt! :)

Är dock svin trött idag och har sovit så dåligt.... Sitter och äter ett knäckebröd, ska snart bege mig till skolan, fritt arbete med Moa hela förmiddagen sen den dryga danskan!

Kolla min nya tröja från Ullared, så underbart skön är den att ha på :D


Väntar på den sege....

Godafton!

Sitter hemma och chillar och väntar på att Nettan ska bli redo. Vi ska gå ut och äta på antingen telegrafen eller olearys, en riktigt myskväll såhär en måndag! :)  
 
 

Paus

Pausar lite på vägen!


Ullared!!!!

Då va det dags att åka till Ullared :D Olivia och hennes mor ska hämta mig vid 7 tiden. :D Ska bli så freakin kul, dessvärre har jag inte fått min lön än (i dk får man den först på fredag) så kommer inte kunna handla jätte mycket :( men tycker ändå det är en kul grej att vi ska dit!

Från och med idag kommer jag behöva gå upp tidigt varje söndag.....vi börjar nämligen ha öppet på söndagarna på jobb nu och jag ska jobba alla :(


Mat

Päronen hämtade mig på knutan nu precis när jag kom från jobb. Så jävla skönt!
Nu sitter vi och ska käka på camillas!
Blir nog bara en myskväll hemma idag, städa rummet, duscha och sen kolla film'


Påväg till jobb!

Så skönt det va att va hemma själv igår och vakna upp och vara helt själv i lägenheten! Oh va jag älskar att sova ensam hemma!!

Nu sitter jag iaf på båten påväg till dk för att jobba, slutar 15 och efter det så ska jag hjälpa till i Svenska vinhuset (även kallat svenska böghuset) tills dom stänger :D


Home alone!

Har lägenheten för mig själv för päronen är i Köpenhamn. Bestämde mig för att bara vara hemma och mysa idag istället för att festa så kom hem för typ 20 min sen, nu blir det att laga käk sen kolla en fin film :)


Give me energy

Sitter just nu och pressar i mig en macka med ost och ska äta en liten skål med havregryn och mjölk. Känner att jag behöver all energi jag kan få till NP idag, att sitta ner och skriva i över 5 timmar är ganska krävande!
Dessutom bjuds det på Red Bull för att vi ska få extra energi :D
Efter skolan så blir det Helsingör om jag inte slutar för sent!! Har lägenheten för mig själv ikväll/inatt och när jag vaknar imorgon :D så fucking nice!!! Så vi får väl se vad kvällen bjuder på, blir antagligen partey!


NP imorgon :(

Imorgon är det dax..
Nationella prov i Svenska B i 5,5 timmar , skriftliga delen! Kommer bli tufft faktiskt och jag är så nervös för hatar detta. Vi får 8 ämnen att välja mellan och så måste vi utgå från ett texthäfte vi har fått. Vi får inte lov att ha mobilen på rasten (så ska va utan den imorgon från 8.30 - ca 15.00!!!!!!!) en lärare måste gå och käka med oss på lunchen för att se så vi inte fuskar eller något..
Tur att jag har två underbara människor som tror på mig!


Jobb next

Blev sent igår, ute på roadtrip med kompisar och va först hemma vid 23 tiden!
Idag blir det inte skolan utan jag ska jobba :D är lite stressad så måste gå nu!


Onsdag

Ahh är så trött idag igen, kom hem sent igår igen för jag va med Ronja :) Ikväll blir det nog Landskrona/Malmö en runda, men vi får se. Ja vad mer ska jag säga lixom :p nu ska jag snart bege mig. Hörs sen!


Äventyr såhär en måndag

Slutade skolan vid 14 och blev utdragen på äventyr direkt, har varit i Landskrona och Malmö. Nu sitter jag på tåget hem och dricker lite vin!


5 dagar kvar.......

Jaha det va den helgen.... Den gick mer än snabbt, riktigt tråkig helg MEN jag fick vila ut och känner att jag är utvilad :)
Nu bär det av till skolan igen :(

Inviger min mössa nu när det ändå är svin kallt ute, den kommer från Lager 157!


Just nu!

Krusbärsläsk, ostbågar och True blood


Massa random bilder!

Sitter bara hemma och har tråkigt just nu, så tänkte lägga upp massa bilder som jag har på min iphone men har bara glömt/inte haft tid till att lägga ut! 

 
Onsdag d. 31/10
Mys på shakespeare med Nettan, Moa och sen tittade J-Lo förbi! 
 
Torsdag d. 1/11
Myser med Feke hemma hos mormor
 
Torsdag d.1/11
Mysdag hemma hos mormor
 
Torsdag d. 1/11
2/3 hundar! 
 
Torsdag d. 1/11
Zombiedog

Torsdag d.1/11
Utgång!!! Studentfest på cardinal
Dricker redbull & vodka på bussen från Råå ner till stan med J-Lo
 
Torsdag d.1/11
Kommer igång nere på shakespear innan cardan! 
 
Torsdag d. 1/11
Inne på cardan, skakar loss med Ronja! 
 
Torsdag d.1/11
Träffade på tomten med Moa och Miranda inne på cardan
 
Måndag d. 5/11
Dagen jag och Jackie blev jagad utan grisar.......
 
Random bild på Moa! 
Fasen va läckra och snygga vi är.....
 
Fredag d. 9/11
Truuuuuuck
 
Fredag d. 9/11
Mamma överlycklig för att jag va hemma och inte festade
 
 
 
 

Partypooper

Bestämde mig idag för att vara hemma ikväll och inte festa (det var otroligt längesen jag va hemma en lördag) Har i princip bara legat nerbäddad i sängen hela kvällen och tittat på film/sovit!
Nu när jag är lite piggare ångrar jag att jag inte festade idag, hade varit roligt att ta sig en utgång på Cardan och skaka loss men men.. Bara 1 vecka kvar och sen kör vi igen!!


Trött...

Puhhh idag är jag trött, sovit 3 timmar inatt så det blir att köpa sig en red bull på färgan sen :p Det värsta är att jag har sagt ja till en fest idag och nu pallar jag verkligen INTE..... Men det kanske ändras ;)
Va för övrigt riktigt kul att jobba igår och kommer bli samma idag, får även besök av Jackie i butiken idag!

Bry er inte om att jag har gigantiska påsar under ögonen, tänk på att klockan är bara 06.55 och jag har inte sovit så mycket!


Gungeligung

Laddar upp för jobb med en god red bull på båten och fin musik!


Fredag :D

Idag är jag trött, fast att jag la mig tidigt igår!
Som sagt idag är det truck hela dagen, men slutar förhoppningsvis 12.30 eller 13.30 och sen blir det att jobba ett par timmar :D ska dock bara stå nere på vårt lager och märka massa varor, och det är inte jätte kul att öppna plasten, ta ut plagget, öppna plagget, ta ut pappret, sätta på en prislapp och tillslut vika/hänga på galge.... Bli ganska drygt efter ett par timmar :p
Vet inte om det blir party ikväll eller vad dom händer.... Får se vad jag är sugen på senare!


Tre små fina ord. Jag älskar dig.

Hittade massor med bilder på mig och Olivia, helt sjukt att vi har känt varandra så länge, lyckats hålla kontakten i alla dessa år fast att vi inte har gått på samma skola eller träffas dagligen. 
Det är den personen som vet ALLT om mig, och det är den personen som jag litar på till 110 % 

Ha en fortsatt trevligt kväll.

God afton allesammans!
 

Här sitter jag och väntar i min ensamhet på att pappa ska bli klar med att tvätta golven så jag kan gå ut i köket och tillbereda mig lite mat. För att underhålla mig själv så tittade jag igenom en mapp här på datorn med mina cam bilder och herregud, va kul att se som jag har förändrats i utseendet genom åren! Vissa bilder är terrible där jag undrar hur FAN jag kunde gå runt och se ut sådär medans andra är fina där jag ser liten och oskyldig ut :D 
 
Annars har min dag sett ut såhär:
Djursjukvård (tråkigt till max) 
Rast
Religion (kollade film så as chill)
Lunch
Religion (gick igenom judendomen -.-) 
Rast
Projektarbete (helt ok) 
 
Imorgon blir det truck för hela slanten och sen efter skolan drar jag mig in till Helsingör för att jobba några timmar, helt överlycklig blev jag när min chef frågade om jag kunde jobba imorgon!!! :D 
 
Känner förövrigt att jag är på väldigt bra humör idag fast att jag har ont i min hals, ont i magen och känner mig allmänt slaffsig idag. 
 
Nej nu så borde han vara färdig, blir köttbullar med potatismos tror jag att jag ska laga, har varit fett sugen på köttbullar överlänge nu...
 
 

Breaking dawn!

Sitter hemma och väntar på att Olivia kommer till stan, så ska vi ner på max och käka och sen blir det biiiooo :D som jag har längtat!!!


American history x

Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på filmen American history X. Verkar riktigt bra! Anledningen till att jag ska se den här är att i Svenska nationella prov muntligt så ska vi välja ett ämne (vi har fått ett antal att välja mellan) så ska vi välja två verk, ett måste vara från ett texthäfte som vi fick till. Jag har valt ämnet "våga gå mot strömmen" så ska berätta om den här filmen, en text jag hittade i texthäftet och sen dra paralleller om varför jag har valt dessa två verk till ämnet!


Hem och vila

Detta känns ju nödvändigt att jag gick upp och gjorde ve mig och tog mig till skolan... Blev hemskickad nästan direkt, har fått en sån hemsk hosta så hostar typ konstant och mins lärare tyckte jag såg jätte sjuk ut och att jag har feber så nu sitter jag på tåget påväg hem igen, min mentor vill helst inte att jag ska komma till skolan imorgon heller så får se hur jag gör! Ska iallafall kolla på en film som vi har i Svenskan när jag kommer hem och sen skriva en sammanfattning om den, så lite pluggande kommer det bli hemma :)


Bli frisk snart...?

Va inte i skolan igår för behövde vara hemma och kurera mig och sen skulle jag ta min sista gardasil spruta kl 15 men nej när jag kommer dit så visade det sig att de får jag inte för att jag går på antibiotika....

Mår iallafall fortfarande bajs, känner inte att penicillinet hjälper och tycker bara det blir värre och värre.... :( men tar mig ändå upp till skolan idag, pallar inte missa hur mycket som helst i skolan!


This sucks

Inte nog med att jag har cp ont i min hals och går på antibiotika, Neej då ska jag bli förkyld också så det gör de hela 110 % värre :(

Idag är iaf en sån dag jag bara ska ligga hemma i min säng och kolla film/ DHW iallafall fram till i eftermiddag sen får jag se vad som händer!


Outfit

Detta har jag på mig idag!


Lördaaaag :D

Lördag, min favorit dag på veckan för nu väntas en riktigt bra dag! Jobb först och sen blir det antagligen fest, bjuden på en fest i Helsingör och hoppas verkligen den blir av!
Sitter här och dricker pepparkaksfil, ingen mat hemma som duger till mig som frukost.......

Nej nu ska jag fixa det sista sen ska jag gå till jobb om 15 min i detta höstmörker !


TGIF

Äntligen fredag igen!
Blir en lugn helg pga att jag tar antibiotika. Ikväll blir det mys med Olivia hemma hos mig <3 sen imorgon blir det jobb och sen är jag bjuden på fest i Helsingör, så vi får se om jag sticker dit och dricker någon enkel cider eller något.

Idag är det truck hela dagen från 9-15 -.- förra lektionen va det skit roligt så hoppas på att det blir kul den här gången också fast att vi har världens drygaste lärare!


Kvällshumor!!!

Hahaha


Infektion

Precis kommit ut från läkaren, visade sig vara att jag hade en stor infektion i mina halsmandlar som kommer och går hela tiden och inte riktigt bryter ut för att jag har ett så pass bra immunförsvar!
Mina mandlar är inte alls så svullna idag men läkaren ba "oh shit så svullna" och det är inget med hur dom brukar va!
Så blir antibiotika nu i 10 dagar och om inte det blir bra efter det så blir det operation...


Capio vårdcentralen

Sitter just nu på min vårdcentral och ska kolla upp mina halsmandlar, är bara as mycket folk så kommer nog få sitta här på den öppna mottagningen ganska länge :(

Mor är med och håller mig sällskap <3


Mums

Idag är en sån dag som bara kan kväva sig själv, är pissetrött! Jag klarar inte ens av att sitta uppe till 22 på kvällarna utan att ha sovit en timme lite tidigare på kvällen, helt sjukt!
Sitter iaf och dricker pepparkaksfil och en macka :D är så lycklig för jag älskar pepparkaksfil!!!

Skolan kommer suga idag, men som tur är ska jag antagligen inte till skolan imorn, läkaren för min del och kolla upp mina mandlar!


Resultatet från igår!

Resultatet av att bli jagad av grisar och försöka vara smidig och hoppa över ett staket men instället fastnar och får en stöt och slår i mig istället.....


Ha en bra tisdag

Då va det tisdag. Ganska ok i skolan då, studieverkstad hela förmiddagen och sen på eftermiddagen så är det Danska :) vaknade upp idag och va på riktigt bra humör, så passade på och sminka mig och det hela!


Crazy

Galen dag, låter er läsa vad Jackie skrev på fb!
Så skönt det va att komma hem, byta om till varma tjocka strumpor, joggingbyxor och hood tröja efter att ha gått med blöta och geggiga kläder hela dagen!


Die monday die

Jag är INTE taggad för skolan idag, speciellt inte eftersom jag ska va ute hela förmiddagen i djurparken :( Har haft ett super bra lov men nu är det dags att återgå till de vanliga igen.....


Snebajer premiär!! A.K.A J-dag

Det här med att min mamma går upp samtidigt som mig, ska vara på badrummet samtidigt som mig fast att hon ska iväg 1,5 h senare än mig, det är INGET för mig!
Va iallafall uppe hos Bonny igår och drack premiären för Tuborgs julöl 20.59! Ommmg så gott det va!

Nu ska jag sticka till jobb, kommer nog bli mycket att göra då det är röd dag och stängt i Sverige!


DK <3

Gräset är alltid grönare på andra sidan!


Galen kväll igår!

Fyfan det blev hårt igår, har legat helt däckad i sängen fram tills nu, mår fortfarande lite sisådär men beger mig in till Helsingör nu iaf, blir lugnt ikväll för min del! :D lägger upp bilder från mormor och lite från utgången senare eller imorn!


Woop woop

Nu blir det paaaaaarty, påväg till Råå på förfest nu och sen blir det Cardinal senare! Min nacke är fortfarande fucked med det blir väl bättre under kvällens gång förhoppningsvis :D

Laddar upp med den här låten medans jag sitter på bussen!


Smärta....

Vaknade upp och allt va hur bra som helst TILLS jag gör någon konstig rörelse och en nerv sätts i kläm i nacken och ner i skulderbladen, fyfan kan inte beskriva smärtan, räcker bara jag lyfter ena armen och om jag rör nacken det ska vi inte ens prata om!!
Jag ska iaf till min mormor i dk nu med Sandra, så vi har en lång bussresa framför oss efter vi har tagit båten! Bloggar när jag är hemma igen :)