Bio

Sitter just nu inne i biosalongen med nettski och ska se The purge :D


Festivaaaal

Festivalen igår och jag hade sjukt kul, kollade Timbuktu, Von Benzo, The sounds, satt och njöt öl i öltälten och lyssnade på bra musik, kollade marknaden, drack massa med cider, va uppe på shakespear och drack chocklad drinkar och shots i mängder, drack ännu fler drinkar inne på perrongen och sen avslutades det inne på Helsing! 


Vaknade vid halv 10 och va jätte pigg så jag följde med päronen ut och handlade och när jag kom hem igen så skulle jag försöka mig på att baka något som heter Cake Pops, den första bilden är en bild från google hur de bör se ut och sen kommer mitt resultat...... Jag ska inte bli konditor! 
 
Nu sitter jag här och bloggar med en iskall Malibu drink. Ska alldeles strax träffa upp lite vänner i stan och då ska vi gå och titta på en kille som vi känner som spelar gitarr och sjunger och sen tar jag kvällen som den kommer :D 
 
Såhär borde dom har sett ut
 
Såhär såg dom ut.... 
 
Träffade på vår gamla lärare Fredrik som dessvärre är sosse och stod och gjorde reklam där.. 
 
 
Ja ni kanske ser att vi hade jävligt roligt igår? :D 
 

 Nu ska jag blanda mig en till malibu drink i en flaska och packa mina saker och sticka ner till byn
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag och festival

Såja, har precis varit nere hos farmor och hjälp henne med sin nya mobil, fick lite cash också till festivalen!

Nu sitter jag på båten på väg till DK, ska hämta mina nycklar som jag var så klantig att glömma igår på jobb -.- Sen ska jag sätta mig i solen och dricka en cider!

Ikväll hoppas jag på att festivalen levererar fett mycket :D


I ain't Muslim but tell my brothers Assalamu Alaykum

Då var det äntligen torsdag, vädret är väl sisådär (självklart nu när festivalen börjar idag) har precis duschat och ätit frukost. Ska alldeles strax bege mig iväg till jobb och idag är sista dagen sen är jag ledig hela 4 dagar, så jävla gött!!

Efter jobb vet jag inte riktigt vad som händer, hemma? Festival? Hmm vi får se :D


2 dagar kvar

Då var det onsdag, bara idag och imorgon och sen är jag ledig ett par dagar! Så jävla gött men fullt upp alla dagar så blir inget slappande :P
Idag var jag faktiskt lite onyttig till frukost, åt en macka med Nutella på, men fy va gott det var :D

Har även fått en skada i mitt ben som gör att jag inte kan gå som jag ska (speciellt inte om jag har suttit ner ett tag och musklerna har "vilat") hoppar/haltar fram så ska bli spännande att se hur det går på jobb today...


På väg till jobb

Idag skulle jag egentligen varit ledig men fick hoppa in pga sjukdom, fick 1 h sovmorgon som tur är men hade dock sett fram emot att ligga och gassa nere på stranden så jag också kan bli lite brun :P men så är det att arbeta, då får man prioritera bort roliga saker ibland.
Men CASH IS KING!

Jobb idag, imorgon, onsdag och torsdag och sen är jag ledig fredag och lördag! I år är första gången jag kommer kunna vara nere på festivalen länge och köra all-in då de andra åren har jag jobbat så har blivit ganska lugnt då men så är det i arbetslivet!


Mums

Ligger i min säng, ser andra avenyn och dricker mars i flytande form!


Fina människor!

Okej min uppdatering SUGER. Men det ända jag gör är att jobba, jobba och träffa vänner.
Igår fyllde min underbara Borny 39 bast så vi drack några beer tillsammans och sen ut och åt kinesmat!

Idag är en mycket tidig dag, ska gå hemifrån nu kl 7 för att vara på jobb kl 8 :( direkt hem sen för att duscha och göra ve mig och sen med 5,5 h sömn i kroppen ska jag då bege mig iväg hem till Bonny och Tanja där det kommer hållas en överasskningsfest för The birthday boooy :D


Trötttttttt

Idag är jag så jävla trött, fast att jag bara va hemma med Olivia igår efter jobb och har ändå sovit 7 h inatt så känner jag mig riktigt trött. Brukar räcka med 6 h sömn och jag känner mig pigg men nej icke idag :(
Så det första jag gjorde när jag kom till knutan va att köpa en red bull!


Mästerverk

I sista sekund innan jag skulle gå så bestämde jag mig för att ha flätat hår. Mamma provade något nytt på mig, JÄVLIGT nöjd faktiskt :D


TGIF

Såja nu bär det av till jobb igen. Gud va kul det ska bli att komma tillbaka istället för att bara vara hemma och lata sig varje dag. FREEEEDAG idag så får se vad som händer :D


Underbar dag

Idag har jag varit på Råå Vallar med Nettan där jag brände mitt ansikte och även magen, trots att det blåste som fan!

Kom hem strax innan 17, la mig i sängen och såg ett avsnitt Andra Avenyn. Gick i gång med att städa mitt rum, tvätta massa tvätt och nu sitter jag här med en skål med Yum Yum nudlar och ska fortsätta att se Andra Avenyn.


"semester" <3

Jag NJUTER till fullo av mina lediga dagar nu. Så härligt att ha varit ledig nu i några dagar, imorgon är sista dagen på min ledighet som ska spenderas på Råå Vallar (Om det blir fint väder) och sen på fredag återgår jag till det normala och börjar jobba igen!
 
Grill! 
 
 hahah ja.. träffade på en blandning av människa och gris
 
 Jag och Jonatan! 
 
Solade litttaa
 
Min läkare har sagt att det är farligt att dehydrera, så har blivit ett antal burkar cider och glas vin nu under ledigheten! 
 Egon var framme lite ibland också!
MUUUSTACH 
 
Åt god mat med en vän på väla! 
 

Ja, såhär har mina senaste dagar sett ut! 
 
 
 
 
 



 
 
 

Outfit

Kjol, leggins och min blus.
La in sista bilden så ni kan se hur vacker den är på axlarna. Bling bliiiing 😍


Kommer sommaren nu?

Gud vilket gött väder det är ute, blir upp till 25 grader! Tyvärr ska jag jobba idag, men det är från 11-15 så ska väl kunna överleva det och efter det ska jag grilla med några vänner och sen väntas ett par lediga dagar, hoppas det blir lika härligt väder då :D


I'm blue

Är lite förvånad, klockan är strax 20 och jag har precis kommit hem. Är AS trött, ska hem och äta pizza, kolla film och sen soooova, min kropp skriker efter att få lägga mig ner i sängen. Brukar oftast inte klaga efter en arbetsdag men den här har varit förfärligt jobbig!

Jobb lördag OCH söndag och sen lite ledighet för min del :D


Ha en bra torsdag!

Då var det dags för jobb igen, nu jobbar jag torsdag, fredag, lördag och även söndag........... Vi har öppet första söndagen i månaden..
Ska bli spännande att jobba idag då vi har fått en tillökning på jobb, Stephanie som ska vara hos oss i 13 v i praktik!


21 and iver

Nu ska jag kolla på den här filmen, verkar sjukt rolig, lite av samma stuk som baksmällan och även samma regissör (heter det då?)


Ett år äldre nu då

Jag hade en riktigt bra dag igår. Först jobbade jag fram till kl 15 sen hem och tog en powernap och sen kom lilla Oliven hem till mig. Vid 8 gick vi ner till Shakespeare och mötte upp dom andra, tog ett par shottar, gick och åt god mat på haket och sen tillbaka till shake!

Tänkte att idag skulle jag bara vara hemma och ta det lugnt men tröttnade ganska snabbt på det så nu sitter jag på båten på väg till dk, ska fika med Nikoline och sen har jag lite små grejer att handla :)

Jag och min underbaring Olivia igår när hon kom hem till mig :D även första bilden på oss tagen med min nya iPhone 5.


Födelsedag today!

Fyller 19 bast idag, vaknade vid 6 och fick fina presenter av mor och far. Nu ska jag snart iväg till jobb för att äta god frukost med mina kollegor och sen jobba. Ikväll ska jag ut och äta med mina underbara vänner och sen blir det väl en liten utgång :D


Mys

Är hos farmor och farfar och äter thaimat och öppnar present från syster och farmor. :D