Huvudroll i en skräckfilm?!

Då va det nyår, fyfan va kul det ska bli ikväll! Jag är taggad till 1000 :D
Precis duschat och bytat om, nu ska jag sminka mig sen kommer min lilla favorit Olivia efter 4 någongång :D

Jag gör inte coola saker, jag gör saker coola.

Gahhh fan vad jag längtar tills imorgon :D
Idag efter jobb så hämtade pappa mig så körde vi ut till väla för att köpa iphone men som jag misstänkte va den svarta slut så fick beställa hem den så vi får väl se när den kommer!
Sen drog jag och pappsi och handlade in till imorgon, ska ju serveras tacos hemma hos mig!
Kanske inte har berättat vad som händer? Olivia, Marlene och Rebecca kommer hem till mig, sen får vi ser om andra oxå kommer!
Efter det så drog jag hem till Olivia en runda och kom precis hem, skönt att äntligen vara hemma efter att ha varit borta sen typ 8 imorse.
Snackar i skype med min lilla honeybonny just nu!

Då har man fredag i blodet igen

Idag är jag lycklig. Sovit ut inatt, ska jobba, det är fredag och det är nyår imorn!
Fy fan va kul det kommer bli imorgon, jag längtar och jag är fete taggad!
Idag på jobb ska vi vara alla anställda, kommer bli riktigt kul :) Dock ska jag gå tidigare från jobb, redan vid 4 för att jag ska göra en liten sak efter jobb, kommer berätta det sen!
Perikles - Fredagsblod

millionær

Jag är kär. Underbar låt, underbar text.. så fin, passar så bra in nu oxå, denna låten får mig att må bra nu :)

fucking trött

Fyfan va jag är trött, sinnesjukt!
Detta va egentligen min sista dag på jobb för denna veckan men så blev jag inkallad imorgon oxå, annars hade det varit jävligt skönt med en ledig dag innan nyår så man hann vila upp sig.. men men man tackar inte nej till extra caaash ;) Sitter här och dricker oboy och insåg precis att klockan va jävligt mycket och att jag ska gå nu snart! Såååå got to go!

hell to the yeah

Taggad inför nyår, fan va kul det ska bli!
Mitt rum har blivit någon slags förvaring känns det som :p

yesss

Fy vad skönt att julen äntligen är över! Nu är det nyår som man ser fram emot!! :D
Hade superduper kul på jobb idag, så sjukt mycket att göra, alla ska byta sina julklappar och allt och sen rea på det!
Imorn kommer även marlene in till mig vid halv 6 på jobb :D

That tree

Iår blir det ingen mellandagsrea för mig, inte på humör för att gå ut och shoppa...
Istället ska jag lägga mig i sängen och dränka mina sörjer i ett av mina favoritchoklad till detta en bra film (Och inte någon jävla julfilm) och en burk cola!
Pappa får alltid massa choklad från jobb, han sa till mig att jag fick välja valfritt paket, såklart tar jag det största ;)

Julklappar!

Har nu oxå fått julklapp från Olivia och Nettan! :D
Detta underbara Iphoneskalet fick jag av Nettan, i'm in love!
Passar utmärkt för nu har jag ju ett skal när jag köper min iphone
GAAAHH bling bling 



Tack Olivia för den jätte fina ear-cuffen! 

yaaaaay

Pappa köpte precis spotify unlimited till mig, jag är glad! :D Åt helvete med att bara kunna lyssna på låtarna 5 ggr, åt helvete med reklam och åt helvete med grooveshark!! Dock bytar jag nog upp mig till premium när jag har köpt iphone!

Juldagen

Har precis duschat och fixa mig lite och sånt, min farmor och farfar kommer hit sen och äter middag och sånt mys!
Jag vill fasen göra något ikväll men blir väl bara att vara hemma tror jag :(
Jobb på tisdag igen, jag längtar!

julklappar

Som sagt hade jag ju bara önskat mig pengar till min iphone, lyckades få ihop ganska mycket pengar faktiskt så på måndag ska jag gå ner på telia, antagligen kommer jag få beställa hem den då eftersom jag antar att den möjligtvis kan vara slutsåld :p

5600:- (detta fick jag sammanlagt av alla så inte bara av en person)

Fina svea vantar av sandra, strumpor av farmor & farfar


Mammi


Sandra!

Man kan tycka att det är lite jag har fått men tänk efter att bara i cash så fick jag 5600:- och sen kommer jag vara ägare till en iphone, och det kommer va det hela värt att jag nästan bara fått pengar i julklapp!!!


Snart är den här lilla finingen min (den svarta!!!)

då var det över.

Lägger upp bilder senare på vad jag fick!

jaha, julafton?

Asså shit kan inte fatta att det redan är julafton, jag har verkligen ingen julkänsla, speciellt inte när solen skiner ute, det är inte så jätte kallt och att det bara är 4 paket här hemma till mig...... Förra året fick jag riktigt många paket, men verkar inte bli det detta året :(
Vid två ska jag till min faster och hennes man där även min farmor, farfar, kusin och hans brud kommer infinna sig, + mina päron :p
Detta är min outfit idag!
Svarta byxor och min nya blåa tröja som i looooove!
Allt från jobb!

One more amazing day at work

Hade en till u-n-d-e-r-b-a-r dag på jobb igen, dessa två dagar har verkligen varit aaaamazing! :D Började ju dagen med att äta en stor julfrukost med underbara kollegor och chefer och allt. Fick även julklapp :D
Har verkligen nada julkänsla iår, blir väl så när man är äldre? har inte haft julkänsla de senaste åren :p Va mycket bättre när man va liten. Kommer inte få så roliga julklappar iår då jag har önskat mig pengar så jag kan köpa min iphone, visst det är mega tråkigt att få pengar av alla i julklapp men vafasen, jag vill så jävla gärna ha den där iphonen!!!!
Efter jobb drog vi hem till Sandra och fikade och sånt mys, jag är helt slut nu så blir väl bingen snart för min del! Dock drack jag precis en energidricka... haha!
Väldigt dålig bild men det är glitter i alla förutom den blåa och den röda är verkligen pang röd egentligen

Det är skillnad på att ha en kuk och att va en kuk!

Ahh det känns så bra just nu, pigg, ska äta julfrukost med mina kollegor snart, det är julafton imorn och det är jullov! Ja som sagt ska gå hemifrån om ca 15 min för att vi ska äta julfrukost tillsammans och sånt mys och idag ska jag öppna årets första julklapp :D Vi får nämligen julklapp från jobb idag :D
Nu måste jag verkligen fixa till det sista och sen dra
Ahhh idag har jag skinnbyxorna oxå, feels so good!

älskar mitt jobb

fy vilken härlig dag jag har haft på jobb, den har varit underbar! Va dock nere större delen av dagen på lagret med Natascha, men fyfan va kul vi hade! :D Skulle egentligen först sluta kl 19 men min chef skickade hem mig vid 17 för att det va typ nada att göra då.... -.- så jag stötte på en jag känner i helsingör så följde jag med honom upp till hans jobb och väntade på honom så vi hade sälle tillsammans sen körde han mig hem, skönt att slippa och gå upp för den backen :p Nu ska jag bara chilllaaaa gärnet ska jag säga er! Upp mega tidigt imorn, ska redan va på jobb kl 8 för att vi ska ha julfrukost tillsammans
Mina UNDERBARA kollegor! <3

jooooobbb

Fan va gott med jullov, kan dock inte fatta det riktigt, känns bara som att det är lördag och jag ska iväg på jobb :p
men yeesssss, nu alldeles strax ska jag iväg på jobb :D Ska bli häääärligt, jobbar till 19 idag, kanske inte är så jätte härligt dock.... men men what 2 do what 2 do!
Detta har jag på mig idag + ett par grå/svarta byxor! All in black.. nästan.. Dock lyser naglarna upp tillvaron!

juuuuullov

Jaha då va det julavslutning idag, fyfan va gott det ska bli med lov! Sätter redan igång med att jobba imorn :D
Slutar vid 11.15 sen får vi se när jag beger mig hemåt, men när jag kommer hem så måste jag sträck kolla på julkalendern för jag har verkligen missat AS många nu på senaste tiden :( dock är det verkligen inte kul att sträck kolla på en julkalender..... men men, vi hörs sen!

julfilmsmys

Nu ska jag se home alone 3. Jag har bara sett dom gamla varianterna, men nu ska jag faktiskt se den nya! Tror dock att dom gamla faktiskt är bättre.

woho lov imorn!

Då va det tisdag, härligt! Bara skola imorn där vi bara går till 11.15, vi ska typ bara snacka, sen gå till fridhems folkhögskola där skolan delar ut stipendie och sånt shit sen ska vi bara käka julbord och sen slutar vi. Egentligen börjar vi den 9e januari men idag läraren ba "ja vad säger ni om att börja den 10e istället, ska vi säga 10/1 08.30?" hahah lycka!!!
Nej men nu måste jag bli färdig med ett arbete, om vi inte skickar in det senast inatt kl 23.59 (flipp tid) så får vi IG på hela kursen :( Ett lätt arbete bara att det tar så jävla lång tid! Till det blir det en cola för att få igång hjärnan ;)

måndag

Sitter nu och äter en av världens godaste frukostar mmm!
Danska kryddebollar, det är som släta bullar man värmer i ugnen, riktigt gott!
Ska snart bege mig till skolan, vi ska va i smådjursstallet fram till 12 sen slutar vi, kul nog missar man tåget kl 12 och nästa går först kl 13... -.- jaja vafan ska inte klaga!
Efter skolan ska jag städa mitt rum, det är riktigt stökigt nu och framförallt äckligt! Det luktar, gammal baileys... krävs verkligen en storstädning!

ahh inlägg utan bild :|

Detta får bli ett jävligt snabbt inlägg, ska nämligen sticka iväg på jobb nu, lite segt att jobba en söndag men men jag slutar efter lunch imorn så det gör inte så jätte mycket!
Jag är hemma lite efter 4 idag då ska jag bara hem och käka och sen träffa en kompis :D
Nu måste jag verkligen gå!
tjingeling

flickan och kråkan

Så bra! Älskar timbuktu. Älskar beatet i låten! :D
Full volym, sorry grannar men det är faktiskt lördag!
Timbuktu - Flickan och kråkan

sööömning

Haft det riktigt roligt i Helsingör med Olivia faktiskt, jag hade iaf, hoppas Oliv oxå hade. Vi gick runt och kollade lite i affärer, gick in på mitt jobb, hon blev förälskad i ett par byxor ;) Och sen träffade vi två snubbar som jag känner där inne! Va hemma kanske två men jag va så jävla trött efteråt så jag la mig i sängen och chillade och sen somnade jag bannemej. Blir en tråkig kväll idag, hatar att bara sitta hemma och inte va med någon :(
Vet inte vad det är för fel men jag är fortfarande så jävla trött :p

Krossa alla fönster!

Sitter här och väntar på att Olivia kommer hit sen ska vi bege oss ner till knutan, Olivia är säkert mega trött :p Själv går jag ju upp 05.45 på vardagarna och 06.00 på lördagarna (förutom idag då jag är ledig) så jag är ju van, haha
Om jag inte har nämnt det så ska vi in till Helsingör idag, jag har lovat mina kollegor att komma dit och sen har jag lite grejer att handla osv!
Maskinen - Krossa alla fönster

Charlie the unicorn!

ahh älskar charlie the unicorn!!!

Kolla på båda 2, detta är mina två favoriter, kolla hela om ni ens ska kolla på dom! :D

"Where's my money Leo?" "Rararararaw"

livsnjutare av 80 och 90-talet

Så jävla sant!

(Dock är jag inte född på 80 - talet, men men :p typ samma sak!)
Jag är född på 80-talet, växte upp på 80 och 90-talet. Vi är den sista generationen som spelade boll på gatan, den första som spelade dataspel, och den sista som spelade in musik från radio på kassettband. Vi lärde oss att spela Nintendo och Game boy, vi hade inte mobiltelefoner som barn, och vi gillade att cykla runt i staden. Vi hade inte 99 kanaler, plattskärm, DVD, Blu-ray, surroundljud, MP3, internet eller någon av Apples produkter. Vi krävde inte av våra föräldrar att ha det senaste och var otacksamma och ett ha-begär. Men vi hade en fet jävla barndom ändå! Jag är en livsnjutare av 80 och 90-talet!


Sjukt.

Fyfan vilka människor det finns i världen.
"Jessica, a mom of six, says she's angry all the time and struggles to parent her adopted 7-year-old son. She sent Dr. Phil a shocking home video that brings many audience members to tears."

Se videon!!

Tänk er att sitta med typ tabasco i munnen så länge.
Fyfan jag får nästan tårar i ögonen när jag hör hur han skriker i duschen....

I'm sexy and i'm homeless

Så jävla klockren!!!


Fredag i blodet

Va ju på föreläsningar idag i malmö, blandannat om hur djur tänker att dom är smartare än vad vi tror och sånt, va faktiskt jätte intressant!
Va hemma vid 3, då la jag mig och skulle smsa i sängen men somnar då och vaknar upp strax innan 5, skönt det va!
Träffade även Oliven en snabb runda, vi va på hemköp och handlade lite bara!
Ska ju till dk imorn med henne, vi ska iväg väldigt tidigt! Redan kvart i tio men jag hinner nog slänga in ett inlägg innan!
Nu ska jag städa på mitt rum lite snabbt sen ska jag se film, julfilm!

freeeedag

Blir ett litet snabbt inlägg här bara nu!
Haft det underbart i svalöv som vanligt, vi chillade bara, kollade skräckfilm, snackade och bara mös tillsammans :D
Olivia fyllde även år igår, hon blev hela 16 bast :D Grattis i efterskott oliv!! <3
Idag ska jag till malmö med klassen, kommer bli kul, vi ska på nån föreläsning på malmöhus och sen göra något annat oxå. Efter händer nog inget speciellt, har ju inte varit hemma på ett tag nu så ska nog bara va hemma och ta de lugnt, svin trött oxå, vi sov ca 2,5 h i onsdagsnatt :p
Skaffade precis tidslinjen på facebook, riktigt nice hinner dock inte fixa med det nu för nu måste jag verkligen skynda mig!!

sorry boring inlägg

Idag är jag glaaaad.. eller ja förutom en sak.
Börjar senare idag, redan 9.45 men ska dock ta tåget nu halv 9 -.- anledningen till att vi börjar senare är att vi har nationellaprov i matte, fyfan jag vet redan att jag inte kommer klara det.. :(
Jaja, vi får se hur det går!
Så som jag uppfattade det har vi nationella HELA dagen för att det är ju 3 delar.. kul!
Aja efter skolan kommer man väl va helt slut i huvudet men då ska jag sova över hos Sanne med Rebecca :D
Så jag kommer inte blogga mer än detta inlägg, bloggar sen när jag kommer hem!

Twajlajt

Kom hem från Olivia för ett tag sen, sen upptäckte jag när klockan va 20.45 att twilight kom på tv kl 21.00, så jag sprang in i duschen och blev klar precis i rättans tid :D så nu ska jag lägga mig tillrätta i sängen och kolla twilight!
Bestämde precis med Olivia att vi tar en tur in till Helsingör på lördag :D mer om det senare, nu vill jag bara lägga mig i sängen och mysa till det! :p

some scary shit dude

hahah snacka om att jag dör!
När jag kom hem från skolan la detta i brevlådan, det ni inte vet är att pappert är glitter och är sprayat med parfym.
Jag har seriös ingen jävla aning om vem hon är som jag har fått denna exklusiva inbjudan från!

Glad Lucia!

Tydligen lucia idag!
Känns som att från och med nu kommer jag ha en fullspäckad vecka förutom helgen, kollade precis mitt schema och upptäckte att jag är LEDIG på lördag :O men jobbar dock på söndag!
Ändå sugen på att ta en trip in till Helsingör faktiskt, någon som vill joina?
Helsingborgs lucia!

@ Olivias crib

Haft en mycket bra dag i skolan faktiskt, jag och jackie skurade ett terrarie till klockgrodorna och jackie är livrädd för grodor och paddor... hahah fick mig ett gott skratt där!
Olivia kom hem till mig innan och nu sitter vi hemma hos henne :)

måndag

Fin frulle idag!
Pepparkaksfil med crunchy i, oboy och lussebulle! Snacka om att mina kompisar kommer bli lyckliga då mamma har skickat med mig 16 lussebullar till skolan.... hahah
Jag har faktiskt ingen aning om vad som händer idag i skolan, vi ska egentligen va hos hästarna idag för det sa dom förra veckan men på arena så står det att vi ska va i smådjursstallet... :S Vi kom överens om att vi följer schemat!
Annars är det en kort dag idag, slutar 14.00 men men jag ska inte klaga för det senaste vi slutar varje vecka är 15.20 tillskillnad från många som kan gå till 17!
Jag har kommit på att jag gör utropstecken väldigt ofta, men när jag gör det försöker jag tänka på att inte göra det.. ingen aning om varför! Typ istället för punkt.!
Lägg märke till det, och inte bara i detta inlägg :p

Swallow

Lite bilder från i torsdags i Svalöv!
Netttoooo
Icaaa
Iväg på hemligt uppdrag.. hahaha
Fredagen, vi hade sovit ca 1 h den natten.. gammalt smink och allt!
Lite andra bilder från svalöv!

hahaha bästa bilden någonsin på jackie!
Den sovande klassen...

cut cut cut

Känner mig som ett emo när jag råkar cutta mig själv när jag rakar benen :(
Btw inte druckit cola på nästan snart 2 veckor, idag köpte jag en burk cola.. Den godaste colan på länge kan jag hälsa och säga!!!!

Jul

Så mysigt, nu är här även julpynt hemma hos mig! hade inget förra året så iår är det extra mycket. Min mamma går väldigt mycket upp i julpynt oxå! :D
Nissar överallt!
Ojojoj den tomten har varit med länge!
Min absoluta lilla älskling som dock har brytit sina ben, han är så gammal :( Så den enda räddningen istället för att slänga honom var att sätta en påse på hans ben.... :/
Allt detta är LITE av allt julpynt vi har :p

Bakning står på schemat idag

Gaahhh.. jag hade planerat att lägga mig tidigt igår vid 12 så jag tar igen timmarna jag har missat nu i torsdagsnatt men ICKE sa nicke, Louise lägger sig istället 02.45! -.-
Jaja, idag blir det bakning.. min mamma (som förövrigt bakar världens godaste lussebullar) säger varje år "Kommer baka lussebullar iår" tror ni hon gör det? nej. Alltid någon ursäkt när det väl kommer till det. Så iår tar jag saken i egna händer och ger mig ett försök på att baka lussebullar helt själv med mammas recept hon fick av någon bagare för ett ANTAL år sen.. Dock blir det först senare idag :p

lördagsmys

Nu blir det filmdags, ska se crazy, stupid, love. Till det blir det, julmust, chips, garlic dipp, juleskum och ahlgrens bilar (inte för att jag kommer äta upp det men då har man till imorn ;)

AJKIA

Kom nästan precis hem från Ikea, va där en runda med päronen för jag hade inget att göra och sen behövde jag nya kuddar!
2 (förhoppningsvis) sköna kuddar gjorda av fjäder och dun!
En sketen liten lampa till mitt skrivbord då lampan jag egentligen har i min fönsterkarm (där nu mera min "jul-ljusgrej" står) står nu på mitt skrivbord och jag har kommit underfund med att det är skönt att ha en lampa på skrivbordet när man sitter vid datorn och det är mörkt i rummet så den här lampan jag köpte idag får duga sålänge men den kommer dock först upp efter jul!


En julslinga eller porrbelysning som jag väljer att kalla det! haha


Körde förbi ett helt crazy hus innan, ljusen lös verkligen upp hela gatan och jag fick ont i ögonen av att titta på det, detta är bara ena sidan av huset, såg ännu värre ut irl! Snacka om "billig" elräkning..

lördag

Det är sinnesjukt, jag är fortfarande så jävla trött! kommer dock snart ordna upp sig när jag dricker en energidricka, då kommer övertröttheten.. Precis som igår, skulle säga till min kompis att mina kompisar oxå tyckte precis som henne att min hetta på jackan liknar en död råtta och jag bokstavligtalat DOG av skratt, jag la ner på golvet och kämpade! hahahah
Nu ska jag alldeles strax sticka iväg till jobb!
Efter jobb ska jag bara vara hemma och ta de lugnt, ligga i sängen och kolla film och sånt mys med massa snacks :p Va oxå ett tag sen jag bara chillade en lördag själv, det behövs kan jag säga efter dessa dagar ;)

Fuuucked up kväll!

Har haft en så sjuk kväll i Svalöv igår, roligaste kvällen någonsin jag har haft där!! Kommer dock inte skriva ut här i bloggen vad vi gjorde!
Sovit typ 1 h inatt så nu ska jag gå och sminka av mig (gammalt smink som jag har sedan igår) sen ska jag gå i ide med fettigt hår, orkar inte duscha så torrschampo får rädda mig imorn på jobb ;)
Kommer blogga imornbitti innan jobb som vanligt och lägger upp bilder imornkväll..

stamp on the ground

Sitter här och dricker oboy, försökte äta en macka men det gick inte så bra, har jätte svårt för att äta på morgonen, så käkar frulle i skolan :)
Blir mycket oboy för min del, kanske inte så konstigt då jag har ca 2,6 kg oboy här hemma som jag har fått av Sanne och Jackie! hahah
Torsdagar är den tråkigaste dagen i skolan, bara tråkiga lektioner typ!
Dock ska jag ju sova hos Jackie och Marlene med Sanne och Rebecca sen, kommer bli kul :D
ItaloBrothers - Stamp on the ground

fml

Helloooo
Kom precis hem, åkte hem med Laura och en annan lärare och vi körde vilse -.- hahaha snacka om att jag och Laura dog av skratt hela vägen hem! Hade ju utvecklingssamtal, gick förvånadsvärt bra! Nog första gången det har gått såhär bra :D sen väntas bara ett till i våren och sen är jag 18 och då får inte päronen följa med om jag inte tillåter det! hahah
Nu ska jag käka litta och sen hoppa in i duschen och sen packa, ska sova i swallow imorn :D vi ska ha skräckfilmsnatt!
Ohh jag blir så irriterad, mina gratis sms tog slut idag och jag har försökt skicka iväg ett sms så jag får nya men det vill inte levereras fast jag har pengar på mobilen till det!! :@ Massa som har smsat oxå, som Olivia! och jag kan inte svara, så tro inte att jag dissar er!

dfghnjm,

Först och främst Olivia!!: När jag såg din kommentar, snacka om att jag skrattade :D men nej det va inte på tiden, ville ha kvar den :( Tack för stödet!!<3
Men men.. Sitter och äter en mycket god frukost idag, oboy (har lixom ca 4 kg oboy hemma så blir mycket oboy för min del) och 2 rostade mackor med en skiva salami och sen en ostskiva på det, mmm! kommer ni ihåg att jag sa att jag va trött igår? Jag gick och la mig fucking 20.15! hahaha
Idag ska vi på bio, vi ska se någon fattig som heter "looking for Eric" sen ska jag stanna kvar till 18.30 som vanligt på onsdagar dock ska jag ha utvecklingssamtal där imellan oxå.......

mys

Ska se en julfilm nu, November Christmas! (klicka på namnet så kommer ni till IMDB) Hittade typ inget om den, varken trailer eller omslag!
Men har hört att den ska va jätte bra så det får man hoppas på :D
Till det så ska jag gotta mig i mitt favorit choklad, ferrero rocher! Dom hade extrapris på konsum, 39 kr!

tröttttt

Haallå alla pulingar!
Idag är jag så jävlaaa trött så jag orkar knappt blogga ens, ska ut och sminka av mig nu sen ska jag fasen lägga mig i sängen, klockan är 5 och jag är redan dödstrött.. hahaha herregud!
Ska faktiskt lägga mig och kolla på en mysig julfilm :) lägger upp sen vilken jag ska se eller när jag har sett den!

Fill you'r head with rock!

Min morgon har börjat perfekt faktiskt, planerade kläder igår, bra musik på MTV, jag va glad, päronen va glada :D wii sitter och dricker litta pepparkaugs fil, så jävla puligt .. nä okej, jag bör sluta snacka bonnigt nu!
Annars i skolan så har vi prov nu direkt.... wiiiii! smartasset louise glömmer ju papperna i skolan, smart där!
Jaja det löser sig alltid faktiskt, min lärare är schyyysst... Fick btw reda på igår i skolan att det är bio imorn igen, 3e gången under typ 2 månader vi går med skolan :p haha men jag klagar inte!
Btw jag måste bara berätta, nu är det bestämt, päronen åker ner till Spanien i min morbror och hans familj i deras hus där, dom blir borta ca 1 vecka, fyfaaaan va nice för min del :D Sörjer ju att jag inte får följa med, men jag klagar ju inte eftersom jag har lägenheten för mig själv :D!

En utav dom absolut bästa låtar som någonsin gjorts!!
Kings of Leon - Sex on fire

Fruktansvärt slut!

Idag hände något förskräckligt i skolan!
Jag hade en sån cp lång, verkligen äckligt lång nagel ju.......
Jag har alltid sagt "Dagen då jag knäcker den kommer jag böla", idag skedde det ;( 
Uppstod en catfight nu på sista lektionen, jag går ut från klassrummet för att jag skulle på toa, går förbi lärarna som står och snackar och hör att dom snackar om catfighten, springer tillbaka för att berätta för Jackie vad lärarna hade sagt, råkar dunka in fingret i dörren när jag ska stänga i farten, inser att jag knäckte naglen, slänger mig ner på golvet och börjar skrattgråta! hahaha fyfan, vilken sorg det va, minst 6 mobiler åkte upp och filmade och fotade.. Dock sörjer jag fortfarande mega mycket att min nagel knäcktes, det va lixom min lilla bebis.. Den drog till sig så mycket uppmärksamhet fleeeera gånger om dagen.. :(
Innan:
knäckta naglen
Nu:

so raise you'r glas

Då va det ny dag och ny vecka! känner av att jag har jobbat hela helgen och knappt sovit faktiskt.. riktigt trött :(
Ska va i smådjursstallet hela förmiddagen och plugga teori (-.-') sen har vi lunch och sen har vi bara 1 h projekt och företagande där vi ska planera vår resa som ska göras i 3an!
Denna veckan måste jag ligga i som aldrig förr, ska ha utvecklingssamtal på onsdag!! :|
Hittade en bild från i lördags på min kamera btw! haaha

Gigolo

Haft en trevlig dag på jobb med min boss, känns dock märkligt att jobba en söndag :p men efter så drog jag ner på julskyltningen, det va den FATTIGASTE någonsin! Va helt jävla seriöst bara 3 stånd, 1 godistånd, 1 lottstånd och den stora fotbollen -.-
Nu har jag precis kommit ut ur duschen, ska gotta ner mig i sängen nu och kolla på en film som Nettz snackade om en gång och då blev jag sugen på att se den, aldrig sett eller hört talas om den faktiskt. Tillsammans med detta blir det julmust och toffifee! :D

Imagine there's no heaven

känns märkligt att man ska på jobb på en söndag :S men ja, ska alladeles strax bege mig ner till knutan och ta båten.
Ska nog ner en runda på julskyltningen ikväll oxå!

Nytt till garderoben

Inhandlade även nytt till garderoben idag på jobb, behövs nytt faktiskt!
Bronsfärgad stickad tröja, ÖVERnice tyg! och färgen är mörkare irl, men så jäkla svårt att fota...

Underbar! Chifon tyg med typ resor där nere och jag kan inte annat än att ÄLSKA färgen!


även ärmlös, bara chifontyg som hänger!



Mega mystery

Idag köpte jag mina första julklappar :D känns mycket bra, inpackade av mästaren själv... haha dock fuskade jag lite med kartonger :p
Köpte även mega mystery tuggummi uppe i kvickly idag, finally hittade jag dom!!

walk right back bitch

Haft en rolig dag på jobb, dock hade vi sjukt tråkigt och ännu tråkigare kommer det bli imorn! Förstår inte varför chefen envisas med att vi ska ha öppet på söndagarna i december när vi först har något att göra på söndagen innan jul typ.. lovar att vi kommer bara stå och glo imorn! som tur är det dock bara 4 h.. 11-15 men det betyder att jag ändå måste gå upp hyfsat tidigt för jag ska redan med båten 10.00 för annars kommer jag komma till jobb med andan i halsen och jag ska hinna käka frulle innan vi öppnar..... -.-
Efter jobb så träffade jag Oliven, planerna va att vi skulle se film men jag är så jävla trött idag så jag höll på att somna så följde henne precis hem i ovädret, sorry för att jag va så tråkig oliv! :(
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla film, dock kommer jag somna till den, det vet jag redan nu :(

JOBB

mmm öppnade precis min julkaleder, det chokladet är så jävla gott!
Jag hade värsta klädpaniken imorse, fyfan jag visste verkligen inte ut eller in. För vi har nämligen svinkallt just nu på jobb för att vi har dörrarna öppna så ja..
Jaja.. Det ska bli kul på jobb idag faktiskt, borde försöka fota mina kollegor någondag, får se om jag får chans till det idag!
Blev en tråkig outfit idag!

eskort

Varit iväg hela dagen efter jag kom hem från skolan så därför har jag inte haft möjlighet för att blogga men det blir en lugn helg för mig, jobba både lördag och söndag! Dock kommer Oliven imornkväll och kollar julfilm hos mig :D
Nu ska jag inta ryggläge i sängen och läsa min bok.. JA ni hörde rätt, jag, Louise läser faktiskt en bok! :O första boken sedan Gynnings böcker kom ut som jag läser, och denna är faktiskt mycket bra!

Tidig julklapp!

Fick en tidig julklapp iår, den kom från min fina vän Jackie! Ni kanske tänker att det är en fattig julklapp, men det är tanken som räknas och jag blev väldigt rörd då det bara va jag som fick julklapp av Jackie, hon är så söt :D

friday :D

Nu när det är fredag så lägger jag upp en fredagslåt som jag och mina kompis har haft på huvudet dom senaste dagarna! hahaha så jävla rolig låt och musikvideo! Alla har förhoppningsvis redan sett den :D 

filmmys!

Det är sånt här jag älskar med december månad!
Lägga sig i sängen med en kopp varm choklad, äta något gott, tända ljus och kolla på en julfilm!
Idag blir det denhär, hoppas den är bra eller iaf ok!

om nom nom

hahah shit, snacka om att jag har träningsverk i magen idag, inte skönt när man hostar!
Annars har jag haft en kalasbra dag i skolan faktiskt :D
När jag kom hem så va det full fräs, började städa mitt rum och allt och blev precis färdig! Nu ska jag käka litta och sen hoppa in i duschen sen blir det juuuulkalendern :D

1 December

fyfan va mysigt, nu är det äntligen 1a december!
Favoritmånaden förutom juli, riktigt mysig månad, nu tycker jag faktiskt att snön kan komma (men försvinna om någon vecka igen!) Hade varit så mysigt att få ha snö nu i december månad.
Öppnade min kalender precis, mmmums.. Hm, hur kommer det sig att julkalender choklad är så jävla gott?
Tyvärr missar jag ju julkalendern (JA jag ser fortfarande på julkalendern, and i love it) så jag får se det på datorn i kväll, ohh hoppas det är en bra julkalender i år :D Saknar dom gamla!
måste måla mina naglar....

årets julkalender!! hittade ingen bra bild :(