Fram och tillbaka, fram och tillbaka

Idag har varit en rolig dag, jobb från 9 och sen klubbkväll kl 18 till 20.45, kände mig trött och stressade för att hinna med båten och när jag sitter på båten hem så ringer mig kollega Kristina och frågar om jag inte vill ta en öl med henne och jaa jag har aldrig tackat nej till öl, speciellt inte när jag är ledig imorgon ;) så nu sitter jag påväg över till Dk igen, tröttheten försvann plötsligt! 


Dööööd

Igår va det kulturnatt här i Helsingör så jag jobbade till 22.00, alltså 13 h, när jag vaknade imorse så kändes det som att jag hade festat en hel dag, hela kroppen värker och ont i huvudet och är så trött! Men bara 4 h kvar på jobb och sen blir det hemåt, antagligen blir det bara en hemmakväll! 


Jobb nu

Fyfan alltså, nu börjar det bli riktigt kallt om dagarna och speciellt på morgonen så nu börjar halsduk/scarfs perioden för min del! 

Dagen igår va bra, började 13-18 och hade mycket att göra, vi fick hem MASSA varor från Paris så vi hade att göra, vi har även fått dom BALLASTE legginsen på jobb från Paris, där är så mycket mönster på och allt. Kääär! 

Eftersom jag inte får någon ledig dag den här veckan så fick jag välja mellan att gå tidigare idag eller imorgon och jag tror det blir imorgon eftersom på fredag ska jag jobba ett 13 h pass så kan det vara lite skönt att sluta tidigare på torsdag. 

Sitter på båten, lyssnar på Miley Cyrus nya låt Wrecking Ball



Tisdag

Skulle egentligen varit ledig idag men blev inkallad halva dagen så jag har precis varit och ätit god mat hos farmor med Sandra och nu sitter jag på båten påväg till jobb :) 



Vackraste Sandra <3 




Fantastisk helg

Den här helgen har varit FANTASTISK! 
Va ledig i lördags så i fredags så blev det utgång och var först hemma strax efter 05, vaknade till liv vid 13 tiden på lördag förmiddag. Sov bort hela dagen tills Olivia kom hem till mig och vi drog till Helsingör och träffade mina vänner! 

Idag har jag sovit och ätit chocklad, (fick  2 st 200g marabou chockladkakor igår och några kompisar) 



Frulle

Höjdarfrukost på jobb! Dansk the birkes med en Red Bull. Behövs efter igår :P 


Hejdå Dk

Sitter på båten påväg hem från jobb, allt löste sig tillslut, stod själv 2 h men sen fick jag hjälp av en annan tjej :) 

Njuter av en iskall bull, nu ska jag hem och äta hemmagjord pizza och sen träffa lilla nettzki 



At work

Sitter på jobb och äter kvarg med müsli i, blir en spännande dag idag då där inte är någon personal. Jag ska jobba med en tjej till kl 14 men efter det så är här ingen och jag kan inte stå själv så det blir spännande och se hur mina kära chefer löser det den här gången :P 


Film time!

Nu ska jag se filmen 3069 dagar. Det är filmen om hon Natascha som blev kidnappad i Wien! Till det så blir det lite nudlar.

”Filmatisering av Natascha Kampuschs självbiografi om åren i fångenskap efter att hon som tioåring blev kidnappad.

År 1998 kidnappades tioåriga Natascha Kampusch mitt på ljusa dagen i Wien. I åtta år hölls hon fången i ett trångt källarutrymme, innan hon slutligen lyckades fly. Det här är den gripande och sanna historien om hennes 3096 dagar i fångenskap. ”





Jävla skånetrafiken

Jag blir så jävla förbannad, min dag började så bra och bestämde mig för att ta bussen ner, på skånetrafiken stod det att den skulle komma i tid men jag stod där i 12 min och väntade på bussfan vilket resulterade i att när jag anlände till knutan så precis när jag kom upp för rulltrappan till Scandlines så ser jag att dom stänger dörrarna vilket resulterade i att jag missade båten.... Jag är arg... Har busschaufförerna fått sitt körkort i ett cornflakes paket eftersom dom inte kan hålla tiderna??? 

Sitter iallafall på båten nu och får stressa till jobb sen vilket jag hatar!! 

Se vilket bra flummhumör jag va på imorse..... 



Söndaaag

Detta har varit en bra men lugn helg! 
I fredags så tog jag det lugnt hemma och somnade vid 23. 

Igår så va jag ute en liten runda med Olivia och massa andra, vi bytte sällskap typ 2-3 ggr, hahah

Idag ligger jag i min säng och njuter av söndagen och tittar på Jersey Shore! 






Lunch

Nu är det lunch på jobb för min del.
Pasta Carbonara med kyckling och en monster till det! 



Fredagen den 13e

Då var det fredag och en speciell en, fredagen den 13e!! Sitter och chillar lite i soffan innan jag ska gå. Hoppas på en fin dag med sol och massa kunder i Helsingör :D 
Btw vi har nu Wi-Fi på jobb så om någon vill mig något skriv isåfall på Facebook (om det inte är folk med IPhone så vi har iMessage) 



Leopard

Kolla mina nya super BALLA naglar som Nettan har gjort på mig :D 



Puhhhh

Idag tog det emot när klockan ringde 06.30. Stannade kvar i dk lite igår efter jobb! Sovit 6,5 h inatt så det borde inte vara några problem men gick och la mig igår utan att hälla i mig massa vatten och äta så när jag vaknade i morse höll mitt huvud på att sprängas!! Tog två panodiler och drack ett glas cola, nu är det bra igen så är redo för en arbetsdag igen :D


Good dag

Idag på min lediga dag har jag spenderat på väla med min underbara Sanne och där sedan min andra underbaring Olivia dök upp när hon fick reda på att jag skulle pierca mig!

Yes you heard it, jag piercade mig idag i bröstvårtan :D köpte även två nya kulor till tungan, detta är en av dom! Spiiiiiiderman


Jorgobé The black mask

Provar nu The black mask! Hoppas på bra effekt.


Priset världens bästa kollega, går till mig!

Skulle egentligen vara ledig idag men min chef ringde och sa att hon hade så ont i ryggen så hon inte ens kunde sätta sig upp i sängen och eftersom min kära kollega Nikoline inte ska stå helt själv i butiken så hoppar jag in och ställer upp! Bara att ta några panodiler och har druckit cocillana hostmedicin imorse så min hals är hyfsat för tillfället, är det farligt att ta panodiler och dricka cocillana? (Det är den hostmedicinen med morfin i)