Löning :D

Idag är jag glaaad för idag har jag fått lön :D firar det med en frukost på espresso house nu! Ska alldeles strax åka över till jobb, sen blir det en after work någonstans.. Min outfit!


Godnatt

Nu blir det snart bingen för min del. Tog Nataschas dag imorn så blir jobb :D


På sundet'

Påväg till dk nu, ska hälsa på Natascha på jobb som kom hem från semester igår :D


Senaste dagarna i bilder!

Blogg.se har inte fungerat för min del i dom sista par dagarna, så irriterande!
 
Tänkte iaf berätta om mina senaste dagar, har jobbat som ett svin nu hela veckan så nu i slutet kände jag av att jag behövde verkligen en fridag så nu är jag ledig måndag, tisdag, onsdag! :D 
 
Träffade Jackie i Helsingör i onsdags och vi var ute och gick riktigt långt runt kronborg och sen gick vi och satte oss på torget och tog några cider, kom hem vid 12 där så det var tur att jag va ledig nästa dag :p
Sen va jag på festivalen torsdagen och fredagen, igår så pallade jag verkligen inte för att jag va så trött så va bara hemma och tog de lugnt. Ja sen har det nog inte hänt mycket mer, mest jobbat som sagt!
 
Vi testade langos för första gången i torsdags natt! 
Blev lite shots på shakespear
Söta paret! 
Kö till Björn Rosenström som skulle signera!. Han var förövrigt AWESOME 
 
Jackie med sitt brown ass och Beccs med the white
 
Tog en ISKALL afterworkare with my homeboys! 
Utflykt i Helsingör efter jobb med Jackie i onsdags! 
 
Wazzzuupp Elvis, how u doing? 
 
Playboy Bonny! 
 
Måste bara visa så fint det blev. Gjorde ett iphone skal till min kollega i en av stånden där nere för 200:- riktigt snyggt blev det! 
 
 
 

Tjenareeee

Det är något fel på min bloggapp IGEN.. så sjukt irriterande!
 
Hade en riktigt rolig kväll igår, gick ett gäng i stan, va på shakespear och tog lite shots och sånt.. Efter 9 shots och 5 cider så ska jag hem och sova när vi har som roligast vid 12........... jaja ändå stolt över att jag lyckades hålla mig ifrån spriten igår så jag vaknade upp pigg och kry idag :D Har även fått ett myggbett och jag är allergisk så det är så jävla stort :( Ne nu ska jag jag käka lite frukost och sen röra mig ner mot joooooobbbbb! 

Tjenareeee

Det är något fel på min bloggapp IGEN.. så sjukt irriterande!
 
Hade en riktigt rolig kväll igår, gick ett gäng i stan, va på shakespear och tog lite shots och sånt.. Efter 9 shots och 5 cider så ska jag hem och sova när vi har som roligast vid 12........... jaja ändå stolt över att jag lyckades hålla mig ifrån spriten igår så jag vaknade upp pigg och kry idag :D Har även fått ett myggbett och jag är allergisk så det är så jävla stort :( Ne nu ska jag jag käka lite frukost och sen röra mig ner mot joooooobbbbb! 

Tjenare!

Efter 9 shots, 5 cider och testat langos för första gången är jag stolt över att jag lämnade alla mina kompisar när vi hade som mest kul för att gå hem och sova för att må bra och vara pepp på jobb imorn! Nu säger jag Godnatt. Over and out!


Tjenare!

Efter 9 shots, 5 cider och testat langos för första gången är jag stolt över att jag lämnade alla mina kompisar när vi hade som mest kul för att gå hem och sova för att må bra och vara pepp på jobb imorn! Nu säger jag Godnatt. Over and out!


Outfit

Tröja - Jobb Byxor -Lager 157 Bälte - Jobb


Godmorgon godmorgon

Då var det måndag igen! Sitter och äter frukost och ska alldeles strax gå till jobb, ska gå lite tidigare idag då jag har lite saker att fixa på jobb innan vi öppnar. Ska va själv med vår nya elev som har varit hos oss ca 3 v och en som hjälper till hos oss väldigt sällan..... Men men, gillar att bestämma så det kanske passar mig utmärkt ;) Nej nu måste jag rulla! Lägger upp en outfit bild sen oxå.


Aj.....

Har nu mera ett köttsår i min nagel :( ett par timmar sen detta hände och mitt finger och speciellt nageln är så obeskrivligt öm! Tack kära rakhyvel!


Super lördag!

Hade en super bra dag igår! Sista dagen med min kollega Natascha på jobb för hon åkte på semester idag. Hon befinner sig just nu på en lyxkryssning som går genom olika länder med upp till 45 grader.... Inte alls avundsjuk! Efter jobb så gick jag upp till Hyacint och hjälpte dom stänga, satt och drack lite och väntade på dom andra. Åt på en Kina restaurang som heter Lai Lai, världens godaste Kina buffé!!! Kvällen fortsatte sedan på Shakespeare i Sverige och sen begav jag och Angie oss iväg på fest i Ramlösa men råkade sätta oss på fel buss mot Höganäs så det tog oss 1,5 h att komma dit! Hemgången ska vi bara inte ens snacka om! Va hemma vid halv 5 imorse, har bara legat i sängen hela jävla dagen tills nu men ska städa undan lite på rummet faktiskt!


Väntaaaar

Nu bär det av till party med Angiiiiieee girl.. Har det bra i väntan på bussen!


Woop woop

Idag ska jag leva på panodiler på jobb för min feber ska inte få förstöra min kväll! Vi ska fira min polare Bonny så ut och äta först och sen blir det party party :D kommer bli en galen kväll och natt. Ska ha svarta byxor, blå blus nerstoppad i mina byxor med ett vitt stort bälte och lockigt hår. Det är därför jag har fläta i håret.. Vi hörs först imorgon om jag inte gör ett inlägg när vi är i Sverige!


Härlig torsdag

Min fina polare Bonny fyller 38 idag så efter jobb va vi ute och drack några drinks och hade kul :D Nu ligger jag och kollar på klovn och ska snart sova! Imorgon står den på work work igen!


Bajs

Jag HATAR att vara förkyld! Hade precis en jätte rolig diskussion med min mor om att jag är 18 osv så mitt humör är verkligen nere på botten nu! Hade hellre velat ligga hemma i sängen och kurera mig men jag kan verkligen INTE bli sjuk nu pga jobb för då krisar det sig rejält då 2 går på semester nästa vecka..


Början till en förkylning....

Godkväll! Vaknade upp imorse och kände hur halsen va igentäppt och kunde knappt andas genom näsan och huvudet bultade! Weho.. Kul att åka på en förkylning nu.. Jobbat och slitit idag igen, längtar efter helgen!!! Kom hem för en stund sen, käkat och sånt.. Nu ska jag kolla lite film och dricka te.


Sover som en sten

Nu säger jag Godnatt! Fyfan va trött jag är!


American pie reunion

Trött som ett vrak idag :( vet inte varför för sååå mycket hade vi inte att göra idag på jobb.. Nu ska jag iaf lägga mig döende i sängen och kolla på den nya american pie reunion :D Godnatttttt


Tjingeling!

Nu sticker jag iväg till jobb :D hörs senare kanske!


I'm feeling sexy and free

Okej kanske inte sexy men den lilla meloditexten passade så bra in på mitt lilla lyckohopp på den här bilden! Från min födelsedag, woop woop


Godnatt

Sorry att jag inte har bloggat idag men har varit med min lilla söta Oliv :D Tog även gardasil sprutan number 2 och träffade en annan kompis nu en stund såhär på kvällskvisten. Hade tänkt lägga mig nu, imorn blir det jobb igen :D Bloggar mer imornbitti, puuuusss


White Chicks

Nu blir det en klassiker som är lika bra varje gång! :D


Sleten som en kyrkråtta!

Längesen jag va såhär sleten, festat hårt nu två dagar i rad och det känns i kroppen. Märks att jag precis fyllde 18, börjar bli gammal! Haha Igår så jobbade jag, både jag och Natascha va bakis och mådde lite sisådär sen gick vi hem till henne och sov 1 h, fixade oss sen åkte vi hem till vår andra kollega Fie som hade sin födelsedagsfest igår, skit kul va det :D sov hos Natascha inatt oxå men nu ska jag äntligen sova i min egen säng! Godnatt!


Woop woop

Nämen tjaaa!!! Precis hemkommen från stan, blev lite party party ikväll men upp kl 6 imorn och då bär det av till jobb och sen stor party imorn, skriver mer om det imorn bitti :D Godnaaaa tt :D


Chilling at olivs plays

Sitter just nu hemma hos Olivia! Ska alldeles strax sticka för hon ska till jobb och jag åker in till dk. Ska sova hos Natascha inatt, vi ska riktigt mysa ikväll med pizza, massa godis, chips och läsk, kolla sex and the city och så ska jag prova klänningar hos henne inför lördag! :D Ska jobba imorgon så bloggar först när jag kommer hem då!


Lite kvällsbloggning sådär!

Sitter just nu här och snackar lite med Olivia i Skype. Hon är nog världens bästa vän! Står ute och diskar i mitt kök och då kommer jag in till mitt rum som hon hade börjat städa! :D Imorn är jag leeeeedig! Dock full rulle, storstäda, träffa Oliven och sen hem till Natascha på kvällen!


Trötter

Puha idag är jag trött! Va riktigt svårt att komma upp imorse faktiskt :( Har en halv timme kvar sen ska jag bege mig till jobb. Idag är en sån dag jag skulle vilja vara ledig då jag vet exakt vad vi ska göra på jobb idag... And its not funny! Men men! En sak som måste göras ikväll eller imornbitti är att städa mitt rum, längesen det va så stökigt OCH smutsigt.. Fyfan står inte ut..


Back on track!

Nu ska jag alldeles strax bege mig ner till knutan och över till jobb, den här gången är det mitt vanliga jobb i klädesaffären som jag ska jobba i :D ska bli skönt!


Hihi

Skypar lite med Olivia just nu ;) hon är ovetandes om den här bilden :D


Ledig dag!

Ligger just nu och väntar på att Olivia ska höra av sig så ska vi träffas! Så jävla gött att jag är ledig idag, så skööönt :)


Sista par dagarna!

Tänkte dra en liten sammanfattning på senaste dagarna! Fredag - jobbade i en restaurang i Helsingör, skit kul! Och sen blev det utgång med en kille som heter Bonny och hans tjej, va hemma vid fyra på morgonen.... Lördag - vaknade as trött efter fredagens latjolajban, men det va bara att pallra sig ner till knutan och bege sig över till jobb (restaurangen) efter det tog jag en cider ute med challe, och sen blev det en cider ute med Sandra och hennes två tjejkompisar men jag va så fruktansvärt trött så gick hem vid tolv igen.. Idag - bara chillat! Grillat lite gott med päronen och sen ut och gått en runda mes Olivia nere på stranden nu och tog en god mjukglass! Mums. Älskar att bloggappen fungerar igen, nu kan man börja blogga som vanligt :D


18 år!

Ska uppdatera er om min födelsedag som var HELT UNDERBAR! 
Firade den med närmaste vännerna och bara levde livet.
Vi tog en fördrink hemma hos mig vid 18 tiden och sen gick vi ut i parken och spelade, grillade, snackade och flippade loss :D Där ute satt vid nog till 12 på natten och sen gick vi in till mig, vid 03 så bestämde vi oss för att gå till mc. Fyfan va den maten satt fint! Dock skämde vi nog ut oss lite på mc...... hehe 
Sen hem och städa och sen däckade vi vid 05. 9 imorse va jag uppe på benen redan och 10 väckte jag dom andra med god frukost! 
Helt fucking underbar kväll/natt och morgon! 
Jag fottade inte så jätte mycket, blev mest andra som gjorde det. Marlene tog sjukt många bilder så när de kommer upp på fb kan jag lägga upp fler här :D 
Detta lilla sexpaketet fick jag av Sanne, jag var nästan säker på att hon skulle köpa något i stil med detta! 
 

äntligen 18!

Idag är de ingen vanlig dag för det är min födelsedag! :D
Dock känns det som en vanlig dag :p 
Inte fått så mycket, fått 5000 kr och sen kanske man får något av kompisarna som kommer senare! 
Folket anläder vid sex och då jävlar blir de fest, då ska de supas och grillas :D 
Ska försöka fotta massor idag så man har lite roliga bilder från sin 18 årsdag! 
 
 
Bilden tagen ifrån imorse, ska fräscha till mig lite för snart kommer Sanne! :D 
 

Nytt i garderoben!

Köpte lite nya kläder på jobb i helgen! :D 
 
 

uppdatering på senaste dagarna!

Vill bara att den jävla blogg appen ska fungera nu! 
 
Men i fredags så blev det lite fest i Helsingör, så sov ca 3 h på natten och när jag vaknade på lördagmorgon och skulle till jobb så mådde jag S-K-I-T, va så jävla bakis men det gick över sen! 

Igår så efter jobb så hade jag lovat att baka två kakor till jobb så dom riktigt kan sitta och feta sig nu när jag är ledig nästa vecka ;) Olivia kom över och satt och höll mig sällskap och uppdaterade mig lite på vad som hade hänt i hennes liv! Men det som bakades va kladdkaka (Danskarna har inte riktig kladdkaka) och sen sockerkaka med marshmallows och choklad i :D 
 
Idag söndag så sitter jag redo för att åka iväg på jobb, fy asså det är omänskligt att jobba på söndagarna, man ska bara INTE jobba i en butik då, kommer ju förfasen inga kunder -.- När jag kommer hem så ska vi ut och handla in till imorgon och sen ska jag städa lite på mitt rum, kan ju inte se ut som ett bombnedslag när man får finbesök imorgon ;) 
 
MÅSTE BARA SÄGA ATT JAG FYLLER ÅR IMORGON, WOOOOP WOOOOP 
 
 
 Jag vet inte vad det är med mig och den fucking tungan på fyllan... -.-                            
Bilden är från i fredagskväll!
 
 
Fredagsnatt när jag mådde lite sisådär :p hahah 
 
Puhhhaa blev många shottar i fredags.. Just detta är en blå gajol! 
 
Challe vetifan vad hon gjorde helt plötsligt... men hon är så söt ändå!