Godmorgon

Sticker alldeles strax iväg till jobb, men innan jag tar båten ska jag inom espresso house och köpa frukost, mums!
Detta har jag på mig idag!
Det va svinkallt på jobb i lördags så hoppas på att det är det idag oxå nu när jag har klätt mig varmt :p

You got served: Beat the world

Nu ska jag inta ryggpositionen i min säng under täcket och allt med en kopp varm choklad och en film!
Älskar dansfilmer, so nice!

hahahah

NOSTALGI!
Pappa tvättade precis mina fötter i vasken precis som han alltid gjorde när jag va liten :3

ahhh

Tänkte bara meddela er att mitt rum har nog aldrig varit såhär fint och rent sedan jag flyttade hit (typ 3-4 år sen) :D
Tog oxå 2 h och 25 min för att vara exakt, utan paus!
Grovstädning som innehöll att skrubba väggar, lister, dammsuga bakom sängen, dammsuga bakom tv-bänk och sånt, dammtorka, dammsuga, putsa speglar och dammsuga hela golvet + så fixade vi ju skrivbordet oxå!


Nu, sitter jag här med tända ljus på mitt reeeena skrivbord med detta goda och myspys belysning, till det blir det en gó film :)
Ser riktigt lame ut på bilden, mycket mysigare irl i mörkret!



handyLouise

Leker handyman med pappa och försöker fixa mitt skrivbord!!
Nu när jag ändå bara är hemma passar jag på att göra en STORSTÄDNING som innefattar allt från dammsuga bakom sängen till att putsa speglar

Sloooow cooow

Stressig dag på jobb, vi va bara 2 och hade 25 % i hela butiken..
ikväll ska jag bara vara hemma och vila upp mig, satsar på att vila upp mig ikväll och imorn och förhoppningsvis bli frisk till måndag!!
Nu ska jag storstäda mitt rum!
Måste bara visa vad jag har köpt, det finns i USA och Danmark men inte i Sverige (Sverige är alltid efter ;))

strääässsss

JOOOOBB, äntligen! 2 veckor sedan nu.
Oliv om du ser detta, hör av dig sen till mig och säg vad du ska göra ikväll!!
Hinner inte ta en cambild :(

filmdags!!


Wooonderful!

Kopierar några bilder som inte vill laddas upp här från fb så därför kan dom vara lite cp!
Maaaah bitches
Jackie och Balder!
Emelies hund tippen
Sååå söt jackie va när hon va liten!!
sjuk lärare man har......
Några lärare med deras barn som va nere på spökrundan i källaren som förövrigt va riktigt rolig och läskig, jag och jackie gick tillsammans (man skulle gå 2 och 2) och vi höll på att skita i byxorna!

feeest hos mange

Har känt mig mycket bättre och piggare idag i skolan faktiskt, nu har mamma även köpt Bisolvon tablettet som ska hjälpa mot hosta med segt slem, det jag har nu :p
Värst nu är nog min förkylningsblåsa inne i munnen på typ underläppen som skaver mot tandköttet, speciellt när jag käkar eller pratar :(
Efter skolan så skulle jag och jackie ta tåget men vi missade med typ 10 sek och skojjar verkligen inte, så vi fick sitta och ruttna i 1 h i äckliga torp, tur vi hade varandra och söta Basse!
I helgen blir det antagligen bara att vara hemma och ta det lugnt och försöka bli frisk, dock hade jag velat va med en kompis imorn!
Nu ska jag bara koppla av och sen lägga upp ett inlägg om kvällen hos Marlene och Jackie så vi hörs sen!
Seeeeg! Glad att febern är borta iaf!

hahahah.....

Måste btw bara visa detta, snacka om att folk dog av skratt när jag sa det där :p

oooobooooy

Bestämde mig för att gå till skolan idag anyway, vi har en muntlig engelska redovisning som jag vill göra då jag älskar muntliga redovisningar! :D Igår när jag va hos jackie och marlene så fick jag ett mega paket oboy för dom får ju ta mat från skolan och såhär, så hade dom as många paket oboy redan så fick jag ett!
Så nu blir det oboy för hela slanten! Fast jag vet att det inte är bra när man har ont i halsen för att mjölk är slembildande :(
och man har verkligen iiiingen ork till att sminka sig när man mår dåligt så det blir joggingbyxor och osminkad för min del idag igen

sjuuuk.bläää

Kom precis hem, har varit i Swallow (även kallat svalöv) och så och jag mår verkligen JÄTTE dåligt så jag har ingen energi till att ens kolla min fb, blogga eller något som helst. Så jag bloggar mer imorn med bilder och såhär, nu ska jag lägga mig i min säng med en kopp varm te!

gahhh

Oh jag ber om ursäkt för att min uppdatering är sjukt dålig, men har verkligen ingen ork till att blogga eller något annat när man mår dåligt, är bara förkyld jag vet men känner mig allmänt hängig oxå!
Nu ska jag dyka ner i min säng och dö!
Bättre blir det inte när man har fått 4 förkylningsblåsor inne i munnen som gör as ont :(

hallooooweeeeen

Riktigt härlig dag i skolan idag, fick även sluta 1 h tidigare än vad vi brukar för att hela internettet la nere på skolan! :D
Bestämdes även idag att jag ska sova i Marlene och Jackies lägenhet imorn då det är någon halloween grej men skräckfilm, spökrunda och sånt shit som kan vara naaajjjzz :D Ska även försöka fotta mer än sist!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen packa!

Hals=kaputt

Fyfan min hals är verkligen kaputt! Värst är det på morgonen när man precis har vaknat och verkligen inte kan andas :(
Men idag blir en bra dag i skolan, vi har biologi, matte och sen hela eftermiddagen har vi valfritt! nice.
Idag har jag på mig min army skjorta som jag inte har haft på lääääänge och addera skinnbyxor till det och svarta converse!

kaoz dag

Heej!
Fyfan idag har jag inte alls mått bra, ont i huvudet, ont i magen, illamående och sen dödar verkligen min hals mig, hostar hela tiden och har kännt mig allmänt hängig hela dagen :(
Men det har varit en kaoz dag, skulle ju va hos hästarna idag men när jag står på knutan och väntar på mitt tåg så kommer min kompis Melanie ut från ett öresundståg och ba "vi tar detta istället" sen väl på tåget ångrar vi oss och hoppar av i ramlösa för att ta det vanliga tåget men råkar då hoppa på fel och hamnar i Landskrona där vi får ta buss till skolan och då missade jag bussen till hästarna, nice ändå! :p
Sen spenderade vi hela lunchrasten på att leta efter min kompis hund som hade hoppat ut från fönstert på andra våningen från Jackie och Marlenes lägenhet, kaoz! :S
Här kommer lite bilder, från idag och från andra dagar som jag hittade nu på mobilen!

Liten kanin?




Jackies söta hund Balder!



Hästaaaar...

Idag ska vi va hos hästarna på förmiddagen, kul att va där när man är jätte allergisk och sen hatar hästar :p
I eftermiddag ska vi gå någon hund tipsrunda med hundar och sen slutar vi!
Vi hörs senare ikväll


haha!

Måste bara lägga ut den här!

så att eehhhhh

ohh, blää... Jag har blivit förkyld eller något, har iaf cp ont i min hals och hostar hela tiden :( NOT funny!
Idag ska jag plugga, men kan inte sträckplugga hela tiden så jag ska även måla naglarna och kanske se en film/true blood.. Nu ska jag sätta igång, ska skriva om 10 hundrasgrupper till att börja med!

Finbesök!

Den här truddelutten har jag besök av ikväll, hon har varit här i några timmar men ska tyvärr gå snart :(

Sweeeeetty

Ja jag är helt svettig nu! Va precis nere hos min farmor, hade min jacka, halsduk, vantar plus en jävla kaninpäls som poncho... pju va varmt det blev kan jag säga, så jag slängde av kaninpälsen och allt nu när jag kom hem. Nu väntas finbesök :D Kan ge er en ledtråd!
Detta är min ledtråd! :D

loveu!

Träffade ju Oliven innan, vi drog ut på siba för hon skulle oxå handla nya sims sen gick vi hem till henne och hämtade hennes laptop, nu sitter vi här och ska prova nya sims på varsin dator :D har även lyxat till det med energidricka, godis och ostbågar!

Godmorgon allesammans!

Då sitter man här igen, detta kommer fan bli en bra dag, slutar fucking kl 12, så gott :D
Efter skolan så ska jag träffa Oliven, blir nice!
Annars i helgen händer verkligen inget speciellt, hatar att inte ha något planerat, så jävla lame för jag ska inte jobba imorgon heller och vill verkligen inte bara sitta hemma och glo en hel helg själv, får försöka planera ihop det med någon.
CRAZY FACE LOOOOK!

Att börja dagen med energidricka och en låt som den här, det gör så att dagen blir bra ska jag säga er!

Nickelback - Burn it to the ground

Loooooove nickelback!

men vi hörs sseeeeeennnare


The sims 3!

Här är spelet jag köpte innan! :D
299 kr - Siba

Tror dock inte jag kommer att få möjlighet till att testa det idag :(


I mitt inre universum!

Hade rätt, det blev en sisådär dag! men mest glada, asså fy jag och mina kompisar va riktigt flummiga hela eftermiddagen! haha..
På samhällskunskapen så ska vi skriva ett arbete om en socialfråga med frågeställningar och sånt shit, jag valde spelmissbruk då det börjar bli ett riktigt allvarligt problem i samhället! men när jag skulle googla fram fakta och sånt, tror ni inte att kommunen (som nu äger vår skola så vi har inget att säga till om) har blockerat nästan alla sidor som det står om spel och spelmissbruk........ Jag kom inte på något annat ämne att skriva om så min lärare gav mig ämnet alkoholmissbruk, ganska nöjd med det!
Idag släpptes btw nya the sims 3 Husdjur, jag va ute direkt! Hoppas bara jag kommer in i en "spelperiod" nu (går lite i vågor) Ska nog spela lite senare :D
För att det är halloween månad nu så tänkte jag bjuda på 2 bilder som påminner mig om halloween :D



Fy vilka härliga minnen dom bilderna bringer fram!



så att ehhhh

Idag känns som om det kommer bli en sisådär dag, igår spådde jag rätt, vi får väll se om jag har rätt idag igen :p haha. Vi har bara tråkiga lektioner idag, djur i park, tema, samhällskunskap och sen häst.... låter kul va? Nej nu ska jag ta och kolla upp om det finns mycket info om spelmissbruk på internet!
Svarta skinnbyxor - Jobb, Gine
Svart tröja - Lager 157
Kaninväst - Jobb, Gine
Halsuk - Lager 157



Stelt?

Har haft en riktigt bra dag idag! Först en underbar dag i skolan, kände på mig att den skulle bli bra och det blev den! Efter drog jag och träffa en kompis och senare träffade jag Olivia en runda! Kom hem för typ 30 min sen, nyduschat och allt och sitter med en lermask, fy vad obehagligt det är när hela stelnar och man inte kan röra ansiktet och det kittlas lite, meeen det är de värt :P
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på true blood!

feetttt

Ser dom inte helt faantastic yummy ut??

SUPER GUM

Idag känns det eller jag hoppas att det blir en bra dag! Allt är överstökat och jag är glad :D wiiiiii. Annars är det inte en så jätte ansträngande dag i skolan idag, vi har typ idrott teori, matte, engelska och sen häst så det är chilledill!
Men u know what guys, nu ska jag käka lite frulle vi hörs senare ikväll!
Den här får duga!
Btttwww måste visa er mina suuuper tuggumi jag köpte igår, lägger upp bild sen :D

läskhylla!

På fredag är det 2 veckor sedan jag ställde upp min läskhylla, den börjar fyllas nu :p
man märker inte att jag gillar läsk/energidricka??
och ja, jag vet man ska inte dricka sånt här skit egentligen!!

hmmm

När jag såg den här delen i True blood, satt jag och funderade på varför man alltid är så ful när man gråter? Undra egentligen om det finns någon som ser bra ut när dom gråter? Ganska roligt när man tänker på det :p


Lovely

Har tänkt mycket på kompisar och såhär idag, vad fasen skulle man gjort utan kompisar eller rättare sagt sina närma/bästa kompisar, jag hade aldrig klarat mig, verkligen ALDRIG! Jag stöttar mina kompisar till 110% i alla lägen och det är dom som går framför allt i mitt liv förutom familjen. Nä jag älskar verkligen alla mina närma kompisar, ni alla är fan bäst! (Tänker inte sitta och skriva upp massa namn, för jag hoppas att ni vet om ni ska känna er träffade)

Annars idag i skolan har det varit lite uppochner, som sagt, har enorma humörsvägningar :p
Hela eftermiddagen va jag och några andra kompisar uppe i smådjursstallet för vi skulle inreda ett akvarium, it was fuuuun! Nu ska jag lägga mig till rätta i min säng och kolla true blood och käka Tarragona, mums!
Btw jag har världens otur, nu när mitt öra har läkt, tror ni fan inte att min piercing i andra örat har blivit feeeeeeett inflammerad, kul!
Trotsallt skit som pågår nu så är jag ändå glad! :D (för tillfället iaf) hahah
Love to u guys! Kanske lite fjortisvarning med att göra sånt hjärta men vet ni va? det SKITER jag i just nu!


cut cut

Ja jävlar vilka humörsvängningar jag har, så jag tilloch med märker det själv!
Just nu känner jag bara att det är kaoooz i mitt liv men under dagen kommer väll det vända.. Längtar tillbaka till skolan, längtar till att träffa mina älskade kompisar, orkar inte sitta hemma mer, blir förmycket tänkande då..
Idag blir fan inte en vanlig dag i skolan heller. Några av er som vet vad jag ska göra idag.
Nej nu ska jag sluta att vara emo här i bloggen.. cut cut...
tråkig outfit idag.. men både byxorna och tröjan är från lager 157

untz untz

Såå dejligt att vara ledig från skolan idag igen! Va hos läkaren med mitt öra igen och det såg jätte bra ut, han bytte bara plåster/tejp sen när det trillar av så är det färdigläkt :D
Jag ska faktiskt vara duktig och plugga idag! :O
Major Lazer, Vybz Kartel, Afrojack - Pon the floor

Kräftan

Ojojojdå! 17/10 är ju idag! Tror egentligen inte på sånt här men det hade varit kul om det varit sant :p

söndagsmys!

Ledig imorn från skolan så idag blir det söndagsmys!
Blir filmen Honey 2, älskar dansfilmer och 1an har jag sett innan och tyckte den va bra!
Med rings och julmust, mums!

walk right back bitch

Tänkte bara lägga ut några få bilder som jag hittade nu på datorn från förra måndagen i skolan!
Jackie och Marlene är i farten med att klippa klor!
"Söt"
fin jackie med fin chinchilla!
Ett styck chinchilla, ett styck marlene i bakgrunden och ett styck av jackie
En av våra 4 gulpannade amazoner!
Vi skulle designa en gård, såhär blev min grupps! hahaha

♥ ♥ ♥

Hade mycket trevligt på väla innan med Olivia, vi letade efter en vinterjacka till henne men hittade ingen. Istället gav vi oss på och käkade en glass från hauffes, big mistake.. Vi va såå mätta efteråt :p
Tog en alpolle medans olivia tog en kalleknäck (Dålig bild)
Olivia lever ett farligt liv!!
SO NICE!

WORDFEUD

Sitter just nu och spelar wordfeud med Olivia :D Ska alldeles strax på väla med henne oxå!
kaoz, men bjuder på bilden!

GAHH julmust!!

Har precis druckit årets första glas julmust, mums!
Får väll dock erkänna att det va liiiiite väl tidigt

the boy in the striped pyjamas

Nu har nästan Olivia precis dratt, vi hittade ingen skräckfilm som lockade (vi ääälskar skräckfilmer!!) så tillslut såg vi The boy in the striped pyjamas redan sett den 2 ggr innan men jag tycker den filmen är riktigt bra!
Nu ska jag bara ta de lugnt och kolla på true blood :D


problem

Nu sitter jag här med Oliv, vi har alltid samma problem med att välja en jävla film. Har suttit här i någon timme nu och försökt välja film! Vi får se hur det går med det
Jag älskar dig lille underbara Oliv

hell yeah!

Haft en underbar dag på jobb men underbara kollegor, nu sitter jag och väntar på min underbara Oliv, just nu, men bara just nu känns allt så underbart! :D

I set fire to the rain

Bestämde mig för att blogga idag ändå, och jag tänker inte ta upp varför jag inte bloggade igår. It's private!
Nu ska jag ta på mig resten av min outfit och ska sen dra vid halv 8, ska till jobb. fy vad kul det ska bli!
Efter jobb ska jag träffa Oliv, vi får se om vi ska va hemma hos mig eller henne!
Men jag bloggar senare!
Vi kör på en halv fake smile sålänge!

sorry

Ville bara säga att jag kommer inte blogga idag, kanske imorn. jag får se. och gör detta av personliga skäl. inget jag vill skriva ut i bloggen!

friday i'm in love

Yeeeah då va det fredag igen!
Ska jobba på lördag, fy vad kul det ska bli! Älskar verkligen mitt jobb :D
Jag fick sova ut inatt oxå! Gick och la mig halv 9 (tidigaste jag har lagt mig på väääldigt länge) och sov till nu 6!
Som sagt, i'm pigg! Ändå kyddar man till det lite med energidricka!
Efter skolan idag händer nog inget speciellt, ska som sagt jobba imorn men jag ska iaf städa upp lite snabbt på rummet och packa upp min väska från jackie och malle
vi hörs senare!

Im back on track!

Halihallå!
Nu är jag hemkommen. Har ju som sagt sovit i Jackie och Marlenes lägenhet inatt, fy va underbar kväll vi hade igår riktigt mysig och med massa andra folk, redigt nice! Ska sova där snart igen.. underbart att gå upp 30 min innan vi börjar och ta på sig myskläder och sen bara sticka till plugget.. Men fan va trött man är idag, fyfasen!
Detta va dom enda bilderna jag tog..

godmorgon

Fört och främst vill jag bara säga tack till Oliv! ♥
Sitter här och käkar med utsläppt hår, ska testa att ha det idag!
Vi ska på bio idag med skolan, tyvärr ska vi se social network (Facebook filmen) som jag redan har sett 2 ggr, men men bättre än att ha lektioner :D
Sen efter skolan så ska jag sova hos Jackie och Marlene i deras lägenhet, kommer bli riktigt nice :D

DHW!!!

Missa inte dhw på kanal 5 nu!!

klippning

Som sagt va jag ju och klippte mig innan, han klippte bara typ 3 cm så det va skönt och mitt hår va riktigt slitet så nu kommer det ju växa snabbare! Tyvärr är min lugg fortfarande cp lång för att han tyckte det va synd att klippa den helt för då ser mitt hår kortare ut.. Jag ser verkligen helt cp ut med utsläppt hår med min lugg så antingen tar jag bort luggen typ såhär (men då tycker jag att jag ser ut som en liten flicka) eller så har jag det uppsatt som jag brukar.. vet inte.. kanske bara handlar om att jag ska vänja mig vid utsläppt nu när jag inte har haft det på länge?! men jag tycker det ser konstigt ut eftersom det är lite halvlångt bara :/
Dock ser mitt hår mycket friskare ut, nu fattar bara färgning oxå!

:(

Har varit hos läkaren precis, det gick hyfsat bra men han sa att det är något med min kropp så att det inte läker ordentligt och jag har tunt blod så att när han tog bort stygnen va det inte ihopläkt så på vissa ställen va det fortfarande öppet och det blödde! Så fick sitta där inne och vänta på att mitt blod skulle kuagelera och sen plöstrade han bara om det och så och ska tillbaka på måndag!
När jag kom hem, det första jag gjorde va att DUSCHA mitt hår, han hade förbjudit mig att göra det och han sa att det va inte så smart om jag gjorde det idag men jag gjorde det ändå.. fyyyyfan va skönt det va!
Nu ska jag alldeles strax gå och klippa mig (om det finns tid) och jag FRUKTAR det.. Nu har jag kämpat med att det ska bli långt, tänk så klipper han för mycket, tänk så blir det fullt eller ja vad vet jag :( men men, en risk jag får ta!

Lilla Al-Fadji Show

Nu sitter jag bänkad framför tvn och sa se Lilla al-faji show, hoppas på att det ska bli ett roligt program precis som hans förra program för något år sen :D
Sänds på kanal 5 för er som har missat det!!!

måndagsmys

Ledig imorn från skolan för att jag ska ta stygnen i örat så då passar jag på att göra lite måndagsmys med true blood

sexy can i

Här är min nya jacka, love it!
Ja iknow den ser killig ut, men nu får ni tänka att jag har joggingbyxor på bilden oxå! Tänk denna till ett par tajta jeans.. niiiiice
1199 - Team Sportia

wiho

Nu drar jag ut på väla och köper en as ball jacka jag hängde undan igår! :D

godmorgon

Ja då va det måndag igen, fattar inte vart veckorna och helgerna tar vägen.. Den här helgen har varit riktigt bra!
Måndagar är jätte chill i skolan, smådjursstallet under hela förmiddagen och sen har vi bara 1 timmes hund på eftermiddagen och sen slutar vi.. Efter skolan ska jag ut till väla och handla en jacka jag la undan igår, den är så jävla fucking bajs snygg :D Säger bara, den är färgen RÖÖÖD :D
Detta är min outfit idag!
Jeans - Lager 157
Tröja - Lager 157
Halsuk - Lager 157!

besvikelse

Har precis haft en riktigt mysig kväll med min kompis, vi tittade på film, tända ljus, godis och popcorn!
Dock va filmen en av dom sämsta på länge!
Trick r treat hette den, du hittar trailern HÄR! Den hade verkligen ingen handling eller röd tråd!
Nu ska jag placera mig i sängen och kolla på True Blood innan det blir läggdags för min del!

sunday bloody sunday

Blev förvånad över att jag lyckades sitta uppe till 3 inatt fast att jag va riiiiiiiiiiiiiiktigt trött :p
Sov oxå till halv 12 idag, fy va skönt det va!
Nu ska jag alldeles strax träffa en kompis, tänkte att jag fick fixa mig idag (brukar annars inte göra det på söndagar) men jag blir så jävla trött när jag inte har smink på :p

Jag älskar dig!

Nu har nästa Olivia precis dratt hem, vi gjorde inget speciellt, satt och chillade bara :)
Fyfan va seg jag är nu men inte så konstigt eftersom jag har sovit jätte dåligt dessa nätter pga mitt öra, en natt 1 h, nästa 4 och som max har jag sovit 6 h och gått upp tidigt och jobbat idag så det blir inte så sent för min del.. hade tänkt kolla true blood men ska INTE göra misstaget att lägga mig i sängen för då kommer jag somna :p

Fill you'r head with rock!

Olivia stack precis hem för att käka, hon kommer snart hit igen :D
Vi har laddat upp med energidricka, chips, popcorn och kinapuffar! nice

konstnär!

Tänkte bara lägga upp lite bilder från skolan igår sista lektionen när min grupp skulle inreda en gård med djur! hahah
Mitt fina får och jackies söta kossa :3
Beccas försök till en katt..........
En del av min lilla klass

Rosa lördag!

Hallååååja!
Riktigt nice dag på jobb idag
Vi hade pyntat hela butiken med massa "stöd brösten" saker, ballonger, banner, hjärtan och allt möjligt :D dock sket det sig med att ha handavtryck på brösten för det hade varit jätte kletigt med färgen och färgen hade aldrig torkat och sånt här så vi gick istället runt med lite brosher och sånt här
Nu sitter jag och chillar, dricker en faxe kondi och Olivia kommer snart hit :D

godmorgon!

Sitter och käkar lite frulle och dricker en energidricka! haha..
Kommer bli en nice dag på jobb för vi ska ha en kampanj för bröstcancerfonden så vi ska ha massa rosa ballonger, bidrag och så ska vi gå i svarta tröjer med rosa handavtryck på pattarna som vi ska göra själv :D
Senare ikväll så ska jag träffa Olivia, myselimys! :D
trööötttt

massa bilder

♥Efter att Christina stack så drog jag och Olivia in till min granne och passade lilla Malte :D blev lite cambilder!
♥♥♥♥♥♥♥

fiiilmmys

Sitter och kollar på sex and the city 1 med Christina och Olivia för Chrissie pissie har aldrig sett den :D

Sex is always the answer, it's never a question

Helt sjukt att det är fredag nu igen,tyckte nyss det va måndag men men jag klagar inte :D
Idag ska jag faktiskt träffa Christina efter skolan, ska bli trevligt!

ointressant jag vet, men ändå

Nu hade jag tänkt måla mina naglar
hade tänkt mig att använda mig av dessa färger och göra en typ av manikyr

mumsi pumsi. fresh!

Haft en sisådär dag i skolan.. Smärtan i mitt öra har gått lite upp och ner, men ett tag va det hemskt.. Tyvärr har något cp hänt med det så det bara blöder och blöder så jag får ringa in till dom imorn och fråga om det verkligen ska vara så :(
Nu sitter jag och väntar på käk och sen ska jag ta itu med min rum som förövrigt är riktigt äckligt, längesen det va såhär äckligt och jag hatar att leva så :p
såhär ser förövrigt mitt öra ut just nu.. fresh iknow....

smääääärta

Kom precis hem, smärtan i mitt öra nu är obeskrivlig och nu är det ändå fortfarande lite bedövat..
Han skar upp örat, klippte, sydda och ja jag vet inte så jätte mycket för jag hade sån grej för ansiktet så att jag inte skulle se (Fråga mig inte varför?!) Efter det gick jag och Sandra (som förövrigt va så snäll och följde med mig) och träffade hennes tjejkompis och vi gick och fikade och så..
Läkaren sa att jag får inte tvätta håret på 1 vecka!!! fyfan, så jag fick inhandlat mig ett torrschampo :p Gick även till gecko och köpte en ny piercing till mitt öra :D
Blöder redan ganska mycket och jag får inte ens byta plåster så jag ska gå runt med torkat blod i 1 vecka innan jag ska dit och ta bort stygnen... kul....
En enkel vit bling bling stav
198 kr på Gecko
45 kr på Åhlens.. Fyfan om inte torrschampo hade funnit, hade fått gå runt med fettigt hår i 1 hel vecka...
och Olivia jag har sett det där avsnittet nu där Sookie blir biten av ett konstigt djur när hon och Bill hade en fight

truuuuee bloood

Som sagt är jag ledig från skolan idag för att jag ska till läkaren. Så jäkla skönt att sova extra länge idag när man egentligen går upp 6 annars. Gick på konsum och köpte en bulle och smaskade i mig det med ett stort glas oboy, fasen va gott det va!
Nu sitter jag och kollar på True Blood! inne i ett mega spännande avsnitt :D
Gaaaahhh, kan verkligen rekomendera serien!! Har varit jätte emot sånna vampyrserier innan men så gick jag med och kolla på första avsnittet med Olivia (Som dock va lite segt) men sen blev jag hooooked!
Lägger upp en outfitbild sen eller något!

sorry!

Jag vet min uppdatering suger balle men så är det, har haft fullt upp nu efter skolan dessa två dagar och denna dåliga uppdatering kommer antagligen fortsätta veckan ut då jag har ganska mycket att göra o så..
Men har haft en jätte bra dag i skolan, vet inte vad jag skulle gjort utan mina kompisar där!
Efter skolan kom Olivia hit för hon skulle föra över lite filmer och så till hennes externa hårddisk :)
Imorn är jag ledig från skolan, sååå jävla gött men jag ska dock till läkaren och ta bort den där "bölden" jag har snackat om att jag fick från en piercing (ÄNTLIGEN!!!) väntat as länge på den här tiden!
En bild olivia tog till hennes blogg innan! ;)
Nu ska jag gå ner och möta min mamma på knutan, tjingeling!

happy

Idag är jag så jävla glad! Dels för att jag kan börja dagen med en capri-sonne, tack vare Olivia <3
men jag är glad, verkligen jätte glad! :D
Ha en super bra dag i skolan/ jobb för det ska jag bannemej ha!

The Honululu Haukka Hunk Dance

Kom precis hem från skolan, har varit en nice dag!
Va ute i stallarna på förmiddagen och tog hand om djuren och sen hade vi en kort redovisning och sen slutade vi, niiiiice! :D
Nu ska jag städa upp lite på mitt rum och sen ska jag iväg och träffa en kompis :)
Bilden är dock tagen imorse!



blabla bla.. ointressant inlägg

Träffade Olivia en snabb runda innan, vi va blandannat hemma hos mig och chilla och sen bestämde vi oss för att gå ner till pistachia och handla nötter.. själv handlade jag en stor påse med solrosfrön, MUMS!
Nu sitter jag och fixar till en powepoint presentation till imorgon. Har gjort en och ska göra en till nu!

chillsöndag

Det här är mina planer för idag!

jag älskar er!

Hade skolfoto förra tisdagen och då tog jag och några tjejkompisar ett kompiskort :D
Hittade det på hemsidan nu, det är därför det är så dålig kvalité på det för att den är snodd därifrån. Får dock ett stort hemskickat snart + en finbild på oss oxå!
love♥

Bodypainting + andra bilder från idag

Om ni undra varför bilderan i skolan är så dåliga så är det för att jag hade råkat trycka på någon inställning..
Tjejen som har ritat Shrek det är INTE hon som har ritat det andra kladdet :p


nice






Paul Stanley & Gene Simmons kopior! Fill you'r head with rock.






burn it to the ground

Jobb igår, va ändå riktigt nice men fy 17 va trött jag va när jag kom hem och ändå kom jag först i säng vid 2 inatt.. haha
Har precis kommit hem, va öppethus på skolan men det va så jäkla tråkigt så vid 12 drog jag och mina kompisar till Sannes lägenhet! Vi hade så tråkigt på öppethus att vi målade varandra för att vi hade sånt barnrum och där fanns ansiktsmålning som en tjej i 3an höll i för hon ritar SJUKT bra..
SHREK! som hon jätte duktiga tjejen har ritat på mindre än 2 min och skojjar inte!

lägger ut lite fler bilder sen!